Pokaż wyniki od 1 do 20 z 94

Wątek: Bobolider, chinki

Mieszany widok

Chustomanka Awatar rodzynka007
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

my nosimy od 10 miesięcy te pieluszki, mamy 8 kieszonek bobolidera i na początku były przecieki, ale teraz im bobas większy tym pieluszka lepiej się dopasowuje. Pieluszkom nie mam co zarzucić, wkłady niestety słabe ale dzięki temu że to kieszonki można wszystko tam upchnąć

Chustofanka

Domyślnie

Używał ktoś Bobo lider Newborn? Określane jako one size tzn. od S-L. Wyglądają jak Itti Bitti SIO, mają dwa wkłady też bambusowe. Trochę inne zapięcie ( po bokach).

http://bobolider.pl/pieluszki-wielor...bobolider.html

Chustofanka

Domyślnie

Kupiłam pieluszkę Bobolider newborn :-) - wygląd i pomysł wzięty od Itti Bitti Snap-in-one. Śliczne minkee na zewnątrz i zgrabniutkie szycie. :-) Nawet wkłady są identyczne jak w IB (materiał bambus-polar, jeden większy składany + jeden mniejszy - taki "jęzor" jak w IB) i wpinane (na napy).

I tu się kończą jak dla mnie zalety. Kompletnie nie umiem się z tą pieluchą "dogadać". :-( Albo mój synek jest na nią za mały, albo producent nie do końca ja przemyślał od strony praktycznej - otulaczyk jest tak wąski w kroku, że przy założeniu z wkładem powstaje duża przerwa. Po prostu otulaczyk nie obejmuje całości wkładu. Jeszcze z nią popracuje, może coś robię źle. Ale na razie tej pieluszki nie używam. :-(

Uprawnienia umieszczania postów