Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: mama-donna

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar sweetrose
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

a ja dziś dopiero dowiedziałam się, że taki dział istnieje i od razu nadrabiam...
    już w wątku czapkowym się wypowiadałam, ale chwilowo ukryty więc co nieco napiszę
    posiadamy najcudowniejsza na świecie czapeczkę wiosenno-jesienną - model irokez, wzór jeże, rozmiar L...
    początkowo bałam się, że kupiłam za mały rozmiar i mały mi płakał bo on nieczapkowy, wszystko z głowy ściąga, ale kominiareczki nie dał rady
    po kilku przymiarkach idealnie się rozciągnęła/dopasowała mam nadzieję, że jeszcze w jesieni młody ją ponosi
    czapeczka świetna, materiał delikatny a zarazem cieplutka, starannie uszyta, jedyna niepowtarzalna i do tego nasza
    mały robił w niej furrorę każdy się za nami oglądał, dzieci zazdrościły w zoo nawet jakaś dziewczynka mówiła "mamo patrz tam dinozaur pije"
    mały siedział na ławeczce i pił herbatkę jakaś nastolatka powiedziała, że z chęcią sama by taką nosiła
    a jakaś nieświadoma mama myślała, że ją kupiliśmy w sklepie z pamiątkami bo przy zoo był dino park...
    już się doczekać nie mogę jesieni lub jakiegoś wietrznego dnia, żeby znowu mojego ulubionego jeżyka założyć synkowi
    i oczywiście już przymierzam sie do zakupu podobnej na zimę och będzie polowanie
    mama-donno serdecznie dziękuje Ci za czapunię, polecam z czystym serduszkiem i pozdrawiam Cię cieplutko
    Ostatnio edytowane przez sweetrose ; 22-08-2012 o 22:43
    Junior 2011
    Oleksander 2016
    Zośka 2021

Uprawnienia umieszczania postów