Dziewczyny gdzie można kupić moltexy te tańsze co to na allegro czasem bywały. Są w Warszawie jakieś sklepy z tymi pieluchami?
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
moltex chyba już się wycofał z tych tańszych pieluch, teraz są już tylko te 1 gat
http://apmp.natura.xip.pl/index.php/cPath/160
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
atoja skad jestes? W Myslenicach kolo Krakowa kupilam 2 tygodnie temu te tansze moltexy. Bede jeszcze je kupowac. Ile potrzebujesz i jaki rozmiar, moglabym ci kupic i wyslac.
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
ja do szpitala dla małej zamówiłam w apmp natura. mam nadzieję, że zdążą dojechać na czas![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Właśnie dzwoniłam do sklepu z moltexami i mają tylko rozmiar maxi od 9-18 kg i od 12-25 kg. Tego mniejszego na razie mieli nie będą.Zamieszczone przez atoja
Mój waży ok 7 kg i z tymi od 9 kg daję radę.
Atoja co robimy? Chcesz te większe?
Zuzanna i Franciszek
No ja też chciałam te mniejsze, ale niestety. Ja te większe w sumie używam właśnie i są dość duże, ale dają radę.Poza tym zakładam do nich otulacz z polaru i wtedy nic napewno nie wycieknie, ani się nie przesunie i ubranka na pewno nie zmoczy. A ty masz otulacz z polaru? Ile ma Twoja dzidzia i ile waży? Jakbyś chciała, to ci mogę uszyć taki otulacz, to sobie wypróbujesz.
![]()
Zuzanna i Franciszek
Dzisiaj kupiłam moltexy, jakoś w styczniu będę się jeszcze wybierać, może będą wszystkie rozmiary (będę się dowiadywać w nowym roku). Jakby ktoś był chętny, to mogę kupić.
atoja idę pakować moltexy dla Ciebie.![]()
Zuzanna i Franciszek