Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Czy wielorazówki bezpieczne dla kręgosłupa maluszka?

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

Nasza Ewcia też drobna, sprawdziły się formowanki flanelowe i otulacz Imse Vimse newborn. Na noc jednorazówki.
    Teraz lecimy na bawełnianych formowankach little lamb + otulacz imse vimse S. Zrezygnowałam z wełnianych otulaczy bo powiększały pupę bardziej od PULa. Ale w nocy nadal jednorazówka

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilka_l Zobacz posta
    Nasza Ewcia też drobna, sprawdziły się formowanki flanelowe i otulacz Imse Vimse newborn. Na noc jednorazówki.
    Teraz lecimy na bawełnianych formowankach little lamb + otulacz imse vimse S. Zrezygnowałam z wełnianych otulaczy bo powiększały pupę bardziej od PULa. Ale w nocy nadal jednorazówka
    no to moze na razie nie bede biec do drutów : ale moze sobie sprobuje zrobic taki z wysokim stanem - wtedy powiekszy i pupe i pod kregoslupem, to nie bedzie jakby wyczuwalny dla kregoslupa...
    no ja na noc sie tez jeszcze nie zdecydowalam na wielo... musze lepiej to potestowac w dzien - jak juz bede wiedziala jak co chwyta, to sobie sprobuje ale mala mi dluugo przesypia, a zmienianie jej rytmu dnia/nocy ktory jest teraz bardzo fajny mi sie nie widzi tylko po to zeby pieluche zmienic...

Uprawnienia umieszczania postów