Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: Moj pechowy silk: FOTKI

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie Re: Moj pechowy silk: FOTKI

moje nowe konopie też nie są do końca doszyte. tzn nie na długości 1 metra, ale ostatnie 5 - 7 cm po prostu jest nie skończone. wiec nie tylko silki tak mają. tyle, ze dla mnie to nie problem, bo sama zaraz obdziergam i bedzie ok. mają też taką około 2 cm kreskę gdzieś pośrodku brązowego koloru. nie wiem, co to?
    w każdym bądź razie - mam nadzieję, ze nie zrazisz sie do indio i że wszystko będzie ok z przesyłką już teraz. pozdrawiam

bydzia
    Guest

aż przezwyciężyłam lenia i swojego silka obejrzałam kawałek po kawałku - brzegi są w najlepszym porządeczku - mam nadzieję że Twoja nowa też będzie idealna (pewnie ją 3 razy sprawdzą zanim wyślą)

i popełniłam dziś w indio pod okiem wegielka (dzięki dzięki za naukę) pierwszy plecaczek ) - chyba za długie kupiłam

chusta mi się bardzo podoba bo jest miękka i świetnie się ją wiąże - ale kurcze blada jakaś taka
    więc mam mieszane uczucia i nie wiem ...

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Bydziu, a jak bys okreslila to 'jakas taka'? Poza tym, ze za dluga dla ciebie... bardzo jestem ciekawa!

bydzia
    Guest

taka chyba trochę bezpłciowa - przepraszam - ale tak mi się nasunęło
    ja konkretna dziewczyna jestem i lubię konkretne kolory (czerwooony!!!) )

ale spoko - na razie się docieramy - jak się nie dopasujemy to zawsze się można rozstać )

Chustonówka

A mnie sie podoba blady kolor silka, ale mysle ze jak sie zrobi jakas plamka albo dwie, a niewatpliwie sie zrobia, to bedzie super okazja do dodania chuscie jakiegos nowego kolorku

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

linda, dobrze zrobiłaś.
    ja do didka też zwracałam chusty: miałam wtkany kawałek innej nitki, w którymś indio i wymieniłam, bo potem przy sprzedaży jest problem.

nawet najlepszym zdarzają się niestety wpadki i jesli firma bez problemu przyjmuje reklamacje i szybko je obsługuje to jak dla mnie ok.
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Uprawnienia umieszczania postów