Dziewczyny, co o niej sądzicie? Ktoś ma, używa, jest zadowolony? No nie mogę się zdecydować. Miała być jako prezent po choinkę, ale jak tak dalej pójdzie, to święta miną a ja dalej będę myśleć... A potem zima minie...![]()
Dziewczyny, co o niej sądzicie? Ktoś ma, używa, jest zadowolony? No nie mogę się zdecydować. Miała być jako prezent po choinkę, ale jak tak dalej pójdzie, to święta miną a ja dalej będę myśleć... A potem zima minie...![]()
Ja mierzyłam. Może trochę pomogę. Wygląda się w niej w miarę ładnie. Jest z bardzo przyjemnego materiału - takiego miękkiego. Jest łatwa do montażu. Nie jest na duży deszcz. Jest dość ciepła, takie miałam wrażenie. Wybrałam jednak Suses KInder. Ze względu na możliwość noszenia osobno polaru i wiatrówki. Mam duże dziecko i on musi być w miarę normalnie ubrany. Bałam się, że w MaM będzie Dominikowi za ciepło. NIe jest pewna czy to dobry był wybór![]()
Dziękuję Ci bardzo Milorzab!! Pomogłaśchyba się na nią zdecyduje, bo moje na razie malutkie - ma 2 miesiące, więc się chyba zmieści
![]()
Może ktoś jeszcze ją widział / ma?
Spójrz tu: viewtopic.php?f=23&t=11324
Co do zmieszczenia, to się zmieścić z każdym dzieckiem się zmieścisz. Tylko maluszka możesz lekko ubrać, bo cały czas na zewnątrz spędzi na Tobie. W samochodzie też możecie się zamotać. Ja na plecy muszę zainstalować D. na zewnątrz. Czasem mu się odwidzi i chce z pleców zejść. Musi mieć na sobie przyjnajmniej taki lekki kombinezon. A w tym już czasem może być za ciepło tak mi się wydawało.
mialam przez pierwsze kilka miesiecy zycia Mlodej ( na ten sezon juz sprzedalam-Mloda rodzona w grudniu, teraz ma juz rok i biega). wedlug mnie to byl swietny wybor. bylam baaaardzo zadowolonabardzo przyjemna w dotyku, ciepla, wystarczajaco obszerna, latwa w obsludzie i po odpieciu panela na dziecko rzeczywiscie fajnie sie w niej wyglada
![]()
Mamusia Kubusia (09/2005) i Patuni (12/2007)
http://moimdzieciom.blogspot.com/
Tuja, a może spotkamy się u Vegi i poprzymierzamy kurtki?????Pomyśl nad tym
![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
chętnie chętnie Polahtylko kiedy???? ja miałam taki zamiar pierwotnie ale my ciągle chorzy ostatnio. Maluch znowu chrypi
a ja od 2 dni gorączka
![]()
Mam nadzieję, że Wy się trzymacie
Odświeżam stary wątek
Kupiłam niedawno kurtkę MaM od Ani z Tulikowa, nawet udało mi się wykombinować co do czego służy - ale z jedną rzeczą mam problem: po wewnętrznej stronie na wysokości ramion są takie mini-pętelki z zatrzaskami... Do czego to?
Zu - czerwiec 2009
jak nosisz dziecko na plecach to wtedy te sznureczki z panela tamtędy przewlekasz i możesz główkę dziecka przyciągnąć do siebie
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
dzięki!!! kurczę, też się zastanawiałam (razem z jubu, zresztą...).
Ale sprytne! To wypróbuję pewnie, ale za jakiś czas - póki co nosimy na brzuchu![]()
Zu - czerwiec 2009
Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
Biżuteria ręcznie robiona
odswieżam wątek... i mam pytania:
1. do czego służą te gumeczki na kołnierzu??
2. do czego służą te pentelki z zatrzaskami - chodzi mi te położone najniżej, pod pasem, przy krawędzi kurtki??
3. i co robię ze sznurkiem od panela, kiedy noszę z przodu??
... może sznurek od panela wkładam do tych gumek?? ...ale co dalej??
troche się tych pytań nazbierało![]()