no właśnie, jak w temacie.... tak się zastanawiam, bo ja jak któryś z dzieciaków ma temperaturę to jednak daję mu jednorazówkę na noc... nie wiem, jakoś wydaje mi się że będzie lepsza niż wielo...a wy?
no właśnie, jak w temacie.... tak się zastanawiam, bo ja jak któryś z dzieciaków ma temperaturę to jednak daję mu jednorazówkę na noc... nie wiem, jakoś wydaje mi się że będzie lepsza niż wielo...a wy?
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
ale lepsza w czym?
ja na noc używam pampków eko z rosmanna, bo jednak tylko w nich nie ma przesików, a młoda śpi całą noc, to niech pośpi. ale gdyby się budziła, pewnie używałabym wielo, wierzę, że są zdrowsze, a prać lubię![]()
Jeśli myślisz, że małemu wygodniej to tak rób,
my na noc też pampki, bo mała śpi z nami i jak są przecieki to muszę całe łóżko przebierać
Bianka 04-09-2010
A co tu zmienia choroba? Chyba tyle, że chory organizm jest jeszcze bardziej wrażliwy na chemię z pampków.
U nas -choroba, nie choroba - na noc idą dwie grubaśne formowanki pod wełnę Imse vimse, zmieniam koło północy, jak mała się budzi, a ja idę spać. NIGDY nam nic nie przeciekło.
kurczę, no wiem, że to irracjonalne jest... a przecież nie nówka jestem w temacie, i jedno też przebieram w nocy, żeby było śmieszniej młodszemu... ale boję się jakoś, że jak mają gorączkę to może im to mokro z pieluchy jak zsiurana mocno jednak trochę zaszkodzić, no nie wiem, że zimno będzie czy jak, sama nie wiem...
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
witaj w klubie matek praczek, ostatnio łapię się na tym, że ciągle
![]()
w naszym przypadku to na samym początku właśnie choroba Smoka zmobilizowała nas do używania tylko wielo bez względu na okoliczności dnia i nocy i dobrze nam z tym, przy okazji nie musimy "testować" kremów i maści aby pupa była zdrowa i gładka (jak to u niemowlaka być powinna)
3 Muszkieterów i Mała Księżniczka![]()
20.07.2008
10.12.2011
24.11.2014
17.11.2017