Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: zamotałam 15 kilo z przodu do snu ;)

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

bo ja od góry, i do tego miałam już rozłożoną kieszonkę Następnym razem już nie zrobię tego błędu

Pomyślałam, że może moss czy inny z tej spółki, ale wydał mi się jakiś cienki
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustomanka Awatar mikulo
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    bo ja od góry, i do tego miałam już rozłożoną kieszonkę Następnym razem już nie zrobię tego błędu

Pomyślałam, że może moss czy inny z tej spółki, ale wydał mi się jakiś cienki
    Może dlatego taki Ci się wydał, bo duże dziecko . Ja wklądam z rozłożoną kieszonką, od dołu jest super, bo od razu sobie dobierasz ilość materiału pod pupę, jest łatwiej .
    Mikulek (01.2010.) Idusia*(9 tc 09.2012.) Szymonek (05.2014.)
    Moje wypociny: http://www.pieluszkiwielo.blogspot.com/
    ...
    Dajcie mi modlące się matki, a uratuję świat. św. Augustyn

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Super Mój prawie roczniak ma ponad 12kg, i praktycznie jakoś od zeszłego miesiąca dopiero noszę go na plecach, wyrobiłam się i już nic mnie nie boli przy dłuższym noszeniu. Do tej pory tylko z przodu i tylko kieszonka Do wszystkiego można się przyzwyczaić w sumie Ale ciekawa jestem jak to będzie za parę miesiecy - albo raczej - kilogramów

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

myślę, że raczej dlatego, że ładnie podociągane, nie widać luzów, nic nie odstaje...
    Następnym razem może spróbuję jak piszesz, bo dziś to biedne miał te nóżki, aż koleżanka w noszeniu rzuciła się pomagać
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Uprawnienia umieszczania postów