Czy ktoś miał??Czy to jest fajna chusta??Bo myślę o niej a nie mogę znaleźć żadnej opinii...
Czy ktoś miał??Czy to jest fajna chusta??Bo myślę o niej a nie mogę znaleźć żadnej opinii...
chodzi o lilie amethyst?
poszukaj, kiedyś nad nimi myślałam i pytałam o opinie na forum![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
nie wiem jak się nazywaja, są fioletowe...a co ludzie mówili??
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
no właśnie...ale cena jest zajefajnachyba za tyle to wole irysy z jedwabiem, co mają kilogram przy długości 6, niż lilie co nic o nich nie wiem
no i chyba cienizna...
cienkie i idealne na lato, ale 10kg baaardzo kiepsko niesie![]()
a cena jak na moje oko dość wysoka![]()
(przynajmniej sama w zeszłym roku dałam za nie zdecydowanie mniej)
2 + 7 (2005-2018)
dzięki Karuski![]()
hi hi, a ja wiem, czyjewłaścicielka wpadała przez jakiś czas na forum. Na pewno zadbane i z tego co mówiła, bardzo je lubiła.
no chyba za tę cene to jednak wole natibaby...troche ich macałam i macałam też troche didków...i nati jednak dużo solidniejsze mi się wydają, zwłaszcza te ostatnie