Pokaż wyniki od 1 do 20 z 34

Wątek: Dodano zdjęcia! ratunku!!! moje pieluchy dziurawą się co pranie coraz bardziej

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar sweetrose
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

my też mamy co jakiś czas ten problem ;/ myślę, że poniekąd winna pralka, nie należy do najmłodszych ale póki co nie ma jak kupić nowej... //
    u nas tylko 5 pieluszek zaczęło się drzeć i kilka wkładów - głównie frotka(ręczniki z ikei), flanela(zewn warstwa formowanki) i bawełna(o dziwo taka nie do zdarcia - wojskowa) - tyle, że ja piorę w woreczkach i co i dziury są i czasem jakieś plamy nie wiadomo skąd ;/ co prawda teraz te najbardziej narażone na dziury są rzadko używane i prane, a te z największymi dziurami i tak nie będą trzymane dla kolejnego więc będą wymęczone ;/ ale i tak zawsze mi smutno jak widzę coś nowego lub już poniszczone ;/ zwłaszcza, że mam je od nowości, dbam o nie jak należy a i tak co jakiś czas coś znajdę
    Junior 2011
    Oleksander 2016
    Zośka 2021

Domyślnie

moje bambusy wyglądają tak jak te ze zdjęć! ten sam problem. Dziury i przetarcia. Pralka ma 5 lat. Co w niej niby może tak szkodzić? Wszystko w woreczkach prać?
    robię sobie odwyk

Chustonoszka Awatar Brilho
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

O kurcze jestem w szoku nie wpadlabym, ze to pralka tak urzadza pieluchy
    Dziewczyny może napiszcie jakie pralki macie, ciekawe czy takie same.

Domyślnie

U mnie pralka porwała malutkiego bodziaka na strzępy, dosłownie niemal nic z niego nie zostało. Przy wirowaniu coś tarło, ale też nie zawsze. Zaprosiłam pana od pralek, okazało się, że to wina fiszbiny od biustonosza, dostała się gdzieś pod bęben. Fachowiec mówił, że bardzo często się spotyka z takim problemem. Zalecil prać drobną odzież w worku i nie przepełniać pralki.
    Tymek 30.05.2010
    Luśka 13.03.2013
    Saszka 20.07.2015
    ​2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]

Uprawnienia umieszczania postów