-
Chustonówka
Mam elastyka i...watpliwosci...
Witam! Mam 2.5 miesieczna córe, ktora nie daje sie wlozyc do chusty (elastycznej moby) w pozycji noworodkowej, tzn. ze schowanymi nozkami... Czasem dam rade ja wrzucic w pozycji standardowej, choc czesto mi sie wygina jakbym ja zamknela w klatce (jednak zwykle po wyjsciu z domu uspokaja sie i zasypia)... Mam watpliwosci czy ta pozycja to nie za wczesnie dla niej, nie chce jej uszkodzic kregoslupa. Moze lepiej poczekac az skonczy 3 m- ce. Dodam ze wazy tylko 5 kg ale glowke swietnie trzyma i generalnie jest silna dziewuszka
Gdy ja wkladam ma brode az po czubek nosa przykryty materialem... Czy nie siedzi zbyt gleboko?
Potrafi sobie tak w chuscie pospac nawet 2 godz ale jak sie obudzi to od razu placze i chce na 'wolnosc' wiec zawsze mysle ze cos nie tak, ze jakis tu blad popelniam... Ciagle mam nadzieje ze to kwestia przyzwyczajenia i ze moze zaakceptuje siedzenie w chuscie w domu... Jakies porady? Prosze...
-
-
Chustonówka
Ok. Jak zrobie zdjecia to wkleje...
Na stronie Moby Wrap przeczytalam ze standardowa pozycja jest dla dziecka powyzej 3-4 miesiaca wiec wydedukowalam ze dziecko mlodsze niz 3 miesiace powinno byc noszone jak noworodek...
-
-
Chustonówka
he, udalo mi sie zrobic pare zdjec, troche mi to zajelo, gdyz musialam podjac walke z kolkami i gazami... W kazdym razie staram sie wrzucac Hanie do chusty codziennie i roznie to jest, czasem placze czasem nie, czasem zasypia w ciagu pieciu min, czasem oglada sobie swiat przez pol godz i nie placze a czasem (np. dzis) placze tak dlugo az zasnie....i spi juz dwie godz... Oto zdjecia. Prosze o komentarz.
https://picasaweb.google.com/basiensk/ChustaHanka
-
Chustopróchno
Uprawnienia umieszczania postów