podpowiedzcie mi jaka chuste powinnam zakupic aby poniosla moje ciezarki 12 kg i 16 kgbo mam bawelne nati, bambus ll i zaczynam odczuwac ciezary :/
podpowiedzcie mi jaka chuste powinnam zakupic aby poniosla moje ciezarki 12 kg i 16 kgbo mam bawelne nati, bambus ll i zaczynam odczuwac ciezary :/
Możesz spróbować z konopiami, lnem. Wełna też podobno pomaga na ciężary![]()
Antoni III.2013i Magda VI.2015
Proszę o pomoc w sprawie doboru chusty kółkowej. Nosimy się od niedawna, głownie na spacerach ( w plecaku z kieszonką) , ale przydała by się też coś do ponoszenia przez krótszą chwilę.. Mam 10- kilogramowego ciężarka do dźwigania, sama jestem niska-156 cm (rozm.36), z tego co poczytałam wnioskuję, że przy moim wzroście ramię raczej proste.. ? A co do samej chusty, co byście polecały ? Czy jakieś domieszki ?`
Faktycznie na krócej z 10 kg to ja też bym na szybko wybrała nosidlo albo krótką chustę i w plecak szybki
co do tego jakie wybrać ramie to zazwyczaj większość dziewczyn poleca ramię proste, lepiej ciężar się rozkłada
Mozesz szukać chusty z domieszkami, z lnem, konopiami czy wełną będą nośne ale sama bawełna też się sprawdzi. Zalezy od chustyja mam np kółkową uszytą z bawełnianej chusty little frog burzowe echo i jest super. Innymi słowy wybierz co Ci się spodoba
Proszę o radę jaką chustę wybrać na początek. Córka właśnie skończyła 5 miesięcy, wazy ok 7300, ja mam 168cm. Od miesiąca spacery w wózku stały się koszmarem. Mała chce się rozglądać, kiedy leży a nad nią nie dzieje się nic ciekawego po prostu krzyczy. Być może po przejściu na spacerówkę będzie lepiej, ale szkoda pięknej polskiej jesieni. Zdecydowałam się więc spróbować z chustą, ale zupełnie nie wiem od czego zacząć. Na pewno kupię chustę używaną, jednak nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze, w jakich wymiarach powinna być itp.