Świetnie!![]()
A ja kupiłam używaną Manducę summer wave na Allegro i dziś wieczorem przyszła. Nawet nie zdążyłam przymierzyć, bo mój nocny marek wyjątkowo postanowił wcześniej pójść spać.
Ale obejrzałam dokładnie i jestem niezadowolona ze stanu nosidła. Wiedziałam, że było używane i że jest trochę wypłowiałe od słońca, ale okazuje się, że materiał na pasie biodrowym jest przetarty w jednym miejscu na dole. A jeszcze specjalnie dopytywałam, czy oprócz tego wypłowienia są jakieś inne ślady użytkowania, przetarcia itp. i otrzymałam informację, że nie ma. A są. No i sama nie wiem, co z tym fantem zrobić. Możliwe, że sprzedający nie zauważył, no ale chyba sprzedając nosidło powinno się je dokładnie obejrzeć centymetr po centymetrze.
No i co ja mogę z tym fantem zrobić? Obawiam się, że jak będę nosić i prać nosidło to się zrobi dziura. Może jakąś łatę naszyć? Da się to jakoś naprawić czy trzeba z tym będzie żyć? Sorry za OT, ale jakoś nie wiem, gdzie ten mój problem podczepić.![]()
podpowiedzcie mi jaka chuste powinnam zakupic aby poniosla moje ciezarki 12 kg i 16 kgbo mam bawelne nati, bambus ll i zaczynam odczuwac ciezary :/
Możesz spróbować z konopiami, lnem. Wełna też podobno pomaga na ciężary![]()
Antoni III.2013i Magda VI.2015
Proszę o pomoc w sprawie doboru chusty kółkowej. Nosimy się od niedawna, głownie na spacerach ( w plecaku z kieszonką) , ale przydała by się też coś do ponoszenia przez krótszą chwilę.. Mam 10- kilogramowego ciężarka do dźwigania, sama jestem niska-156 cm (rozm.36), z tego co poczytałam wnioskuję, że przy moim wzroście ramię raczej proste.. ? A co do samej chusty, co byście polecały ? Czy jakieś domieszki ?`