Pokaż wyniki od 1 do 20 z 577

Wątek: WĄTEK DLA NOWICJUSZY: >>> Jaką chustę/nosidło/MT mam wybrać? POMOCY! <<<

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Siewierz

Domyślnie

Dziewczyny a jesli motam kieszonkę z 3,80 (tak ze ogony dosc krotkie, to ile potrzebuje na taki plecak z koszulką z przodu jesli nie lubię jak mi wisi dużo chusty?

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

nie wiem jak to robisz, że motasz kieszonkę z takiej krócizny ale na plecak z koszulką raczej jeszcze mniej
    no nie wiem... 3,6 próbowałaś?

Chustonoszka
    Miejscowość
    Siewierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    nie wiem jak to robisz, że motasz kieszonkę z takiej krócizny ale na plecak z koszulką raczej jeszcze mniej
    Pooważnie?! Plecak prosty to nawet nie pytam, bo widzę, że to malutko trzeba, ale na ten z koszulką myślałam że trzeba mieć 4,6 przynajmniej Jeszcze nie próbowałam nigdy, bo mała nie siedzi.

Chusteryczka Awatar Leoni
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hola Zobacz posta
    Dziewczyny a jesli motam kieszonkę z 3,80 (tak ze ogony dosc krotkie, to ile potrzebuje na taki plecak z koszulką z przodu jesli nie lubię jak mi wisi dużo chusty?
    Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    heh ja też z 3,8 motałam kieszonkę i teraz szukam czegoś na plecak z koszulką

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hola Zobacz posta
    Pooważnie?! Plecak prosty to nawet nie pytam, bo widzę, że to malutko trzeba, ale na ten z koszulką myślałam że trzeba mieć 4,6 przynajmniej Jeszcze nie próbowałam nigdy, bo mała nie siedzi.
    No mi się wydaje, że na plecak z koszulką to +/- tyle co na kieszonkę. Ja wiążę jedno i drugie z 4,6 i nie mam przesadnie długich ogonów. Spróbuj z tej samej chusty co kieszonkę i zobacz

Uprawnienia umieszczania postów