Pokaż wyniki od 1 do 20 z 577

Wątek: WĄTEK DLA NOWICJUSZY: >>> Jaką chustę/nosidło/MT mam wybrać? POMOCY! <<<

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia83 Zobacz posta
    polecam zdecydowanie chusty; kolkowa, len z bambusem i jakas krotsza, odpowiednia na plecak - w tym wiazaniu bedzie Wam chlodniej
    wielkie dzieki za odpowiedz !!
    ta len z bambusem chyba jest krótsza.. ma 3,7 m to chyba by mi się przydało cos pełnowymarowego? do tej pory kieszonkę tylko z elastycznej robiłam, reszty wiązań muszę sie nauczyć
    mam 160 i obecnie niestety rozmiar 42 - chyba do kieszonki to powinnam mieć chuste około 4 metrów?

wielkie dzieki za porady!!

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yasmin Zobacz posta
    wielkie dzieki za odpowiedz !!
    ta len z bambusem chyba jest krótsza.. ma 3,7 m to chyba by mi się przydało cos pełnowymarowego? do tej pory kieszonkę tylko z elastycznej robiłam, reszty wiązań muszę sie nauczyć
    mam 160 i obecnie niestety rozmiar 42 - chyba do kieszonki to powinnam mieć chuste około 4 metrów?

wielkie dzieki za porady!!
    w kieszonce moze byc Ci za goraco w upaly; polecam plecak prosty i kangurka- sa tak samo przewiewne

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia83 Zobacz posta
    w kieszonce moze byc Ci za goraco w upaly; polecam plecak prosty i kangurka- sa tak samo przewiewne
    a ten plecak i kangurek już mogę zakładać? gdzie znajdę jakieś fajne filmiki - moze jest tu jakaś sekcja na forum z poradami odnośnie wiązania?
    sorki że tak dopytuje ale nie mogę się trochę odnaleźć a córcia nie pomaga zabiera uwagę

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yasmin Zobacz posta
    a ten plecak i kangurek już mogę zakładać? gdzie znajdę jakieś fajne filmiki - moze jest tu jakaś sekcja na forum z poradami odnośnie wiązania?
    sorki że tak dopytuje ale nie mogę się trochę odnaleźć a córcia nie pomaga zabiera uwagę
    plecak i kangurek jak najbardziej mozesz juz wiazac; kangurek jest od urodzenia
    tu masz caly dzial z wiazaniami: http://www.chusty.info/forum/forumdi...owi%C4%85zanie

tam znajdziesz instrukcje do kangurka i do plecaka prostego

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Moje ulubione instrukcje to te niemieckie (tu kieszonka), chociaż niewiele rozumiem. Szkoda, że nie mają zrobione kangurka. Plecaczek za to mają super pokazany.

Chustonówka

Domyślnie

dzięki dziewczyny... cały czas się waham czy kupić bawełnianą LL 4,2 metra czy Agat Little Frog rozm 3.6m wełna merytesowa i bawełna.. podobno dobry na upały... co radzicie??

Chustonówka Awatar fan
    Miejscowość
    Kościerzyna

Domyślnie

Ja się nie znam na składach, bo dopiero co kupiłam chustę, ale jak na razie widzę, że nic krótszego niż 4,6 mieć nie mogę (roz. 42 raczej na górze). Wiążę na razie tylko kieszonkę i zostaje mi trochę ogonka, ale z krótszą mogłabym sobie nie poradzić. Więc to zależy jak chcesz nosić. W tym wątku masz opisane trochę jaka chusta jest potrzebna do jakiego wiązania - http://www.chusty.info/forum/showthr...%C4%85za%C5%84

Uprawnienia umieszczania postów