Pokaż wyniki od 1 do 20 z 577

Wątek: WĄTEK DLA NOWICJUSZY: >>> Jaką chustę/nosidło/MT mam wybrać? POMOCY! <<<

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

hej, co do rozmiaru możesz się zasugerować:
    http://www.natibaby.pl/webpage/rozmiar-chusty.html

Chustonówka Awatar fan
    Miejscowość
    Kościerzyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka56 Zobacz posta
    hej, co do rozmiaru możesz się zasugerować:
    http://www.natibaby.pl/webpage/rozmiar-chusty.html
    Dziękuję bardzo No to zaczynam zbierać na chustę Jakbym kupiła np. Nati niezłamaną (sporo takich, które były użyte 2-3 razy) to będzie dla nowicjuszki duży problem, czy będzie dość miękka? No i czy to "złamanie" pomaga się jakoś obwiązać czy tylko właśnie o tę miękkość chodzi?

Widzę, że Agnieszka z Gdańska. Pozdrawiam z okolic

Chustonówka

Domyślnie

Co na szybko poradzicie - wyjeżdzam do Turcji na 5 miesięcy- teraz są upały, młoda ma 3,5 miesiąca
    jakieś nosidło jest wskazane czy tylko chusta? mam 1 kólkowa, przylatuje do mnie len z bambusem i zastanawiam się czy i co kupić..

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yasmin Zobacz posta
    Co na szybko poradzicie - wyjeżdzam do Turcji na 5 miesięcy- teraz są upały, młoda ma 3,5 miesiąca
    jakieś nosidło jest wskazane czy tylko chusta? mam 1 kólkowa, przylatuje do mnie len z bambusem i zastanawiam się czy i co kupić..
    polecam zdecydowanie chusty; kolkowa, len z bambusem i jakas krotsza, odpowiednia na plecak - w tym wiazaniu bedzie Wam chlodniej

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia83 Zobacz posta
    polecam zdecydowanie chusty; kolkowa, len z bambusem i jakas krotsza, odpowiednia na plecak - w tym wiazaniu bedzie Wam chlodniej
    wielkie dzieki za odpowiedz !!
    ta len z bambusem chyba jest krótsza.. ma 3,7 m to chyba by mi się przydało cos pełnowymarowego? do tej pory kieszonkę tylko z elastycznej robiłam, reszty wiązań muszę sie nauczyć
    mam 160 i obecnie niestety rozmiar 42 - chyba do kieszonki to powinnam mieć chuste około 4 metrów?

wielkie dzieki za porady!!

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yasmin Zobacz posta
    wielkie dzieki za odpowiedz !!
    ta len z bambusem chyba jest krótsza.. ma 3,7 m to chyba by mi się przydało cos pełnowymarowego? do tej pory kieszonkę tylko z elastycznej robiłam, reszty wiązań muszę sie nauczyć
    mam 160 i obecnie niestety rozmiar 42 - chyba do kieszonki to powinnam mieć chuste około 4 metrów?

wielkie dzieki za porady!!
    w kieszonce moze byc Ci za goraco w upaly; polecam plecak prosty i kangurka- sa tak samo przewiewne

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia83 Zobacz posta
    w kieszonce moze byc Ci za goraco w upaly; polecam plecak prosty i kangurka- sa tak samo przewiewne
    a ten plecak i kangurek już mogę zakładać? gdzie znajdę jakieś fajne filmiki - moze jest tu jakaś sekcja na forum z poradami odnośnie wiązania?
    sorki że tak dopytuje ale nie mogę się trochę odnaleźć a córcia nie pomaga zabiera uwagę

Uprawnienia umieszczania postów