Pokaż wyniki od 1 do 20 z 577

Wątek: WĄTEK DLA NOWICJUSZY: >>> Jaką chustę/nosidło/MT mam wybrać? POMOCY! <<<

Mieszany widok

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dariuszka Zobacz posta
    Witam, jako nowa na forum chciałam się dowiedzieć jaką chustę polecacie dla mnie- wzrost 168cm, waga 70kg- rozmiar 40 przed ciążą? Chcę nosic synka od razu po urodzeniu- planowany termin na września, będę bardzo wdzięczna za każda pomoc
    Na poczatek standardowe 4,6 bedzie dobre zeby kieszonke zamotac.Najlepiej wybierz uzywana bawelne w paski np Natibaby,Lenny Lamb lub Little Frog.Co ci sie spodoba

A. listopad 2012

Chustonówka
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Tbędzie moja pierwsza chusta, więc raczej preferencji co do firmy nie mam, kolor najchętniej zielenie, błękity, brązy, szarości. Cena też raczej nie za wysoka żeby najpierw zobaczyć jak mi się będzie nosiło, czy dzieciątko polubi itd

yena
    Guest

Domyślnie

inka super Ci poradzila, a nati ma wiele pieknych zieleni girasolki tez sa mieciutkie i super na poczatek.

na pocieszenie, w razie poczatkowych problemow, powiem Ci, ze moj maluszek na poczatku nie byl przekonany, a teraz z chusty nie wylazi

Chustomanka Awatar kometa
    Miejscowość
    WrocLove

Domyślnie

Kusi mnie troche chusta kolkowa, na szybkie wyjscia, czy wsadzenie Mlodego i pchanie wozka jak sie wkurza. Czy trudno sie wiaze kolkowa? Mozecie mi napisac o co chodzi z ramieniem zakladkowym/harmonijkowym? Bo widze rozne chusty na sprzedaz i nie bardzo rozumiem opisy
    Moc jest z nami

yena
    Guest

Domyślnie

Kometa, mnie zalozenie kolkowej zajmuje kilka sekund, ale na poczatku ciezko mi bylo uwierzyc, ze w kolkowej moze byc wygodnie. Teraz nie wyobrazam sobie nie miec kolkowej pod reka, w sytuacjach o jakich piszesz.

Nie mam chusty z ramieniem zakladkowym, wiec sie nie wypowiem, ale tu jest dobry watek na ten temat
    http://www.chusty.info/forum/showthr...mfort-noszenia

Uprawnienia umieszczania postów