Tbędzie moja pierwsza chusta, więc raczej preferencji co do firmy nie mam, kolor najchętniej zielenie, błękity, brązy, szarości. Cena też raczej nie za wysoka żeby najpierw zobaczyć jak mi się będzie nosiło, czy dzieciątko polubi itd
inka super Ci poradzila, a nati ma wiele pieknych zielenigirasolki tez sa mieciutkie i super na poczatek.
na pocieszenie, w razie poczatkowych problemow, powiem Ci, ze moj maluszek na poczatku nie byl przekonany, a teraz z chusty nie wylazi![]()
Kusi mnie troche chusta kolkowa, na szybkie wyjscia, czy wsadzenie Mlodego i pchanie wozka jak sie wkurza. Czy trudno sie wiaze kolkowa? Mozecie mi napisac o co chodzi z ramieniem zakladkowym/harmonijkowym? Bo widze rozne chusty na sprzedaz i nie bardzo rozumiem opisy![]()
Moc jest z nami
Kometa, mnie zalozenie kolkowej zajmuje kilka sekund, ale na poczatku ciezko mi bylo uwierzyc, ze w kolkowej moze byc wygodnie. Teraz nie wyobrazam sobie nie miec kolkowej pod reka, w sytuacjach o jakich piszesz.
Nie mam chusty z ramieniem zakladkowym, wiec sie nie wypowiem, ale tu jest dobry watek na ten temat
http://www.chusty.info/forum/showthr...mfort-noszenia