taka, która zajmuje malutko miejsca po złożeniu
agava na ten przykład. jest mniejsza niż zestaw kieszonek na wyjście. niewiele większa od zestawu portfel + telefon![]()
taka, która zajmuje malutko miejsca po złożeniu
agava na ten przykład. jest mniejsza niż zestaw kieszonek na wyjście. niewiele większa od zestawu portfel + telefon![]()
Witamto mój pierwszy post na tym boskim forum
Uczymy się z miesięcznym synulcem kangura. Mam ultracienką hoppediz. Mimo wielkich starań nie potrafię dociągnąć górnej krawędziczy to jest to wyćwiczenia czy to może być wina chusty?
Czy bawełnianą nati będzie łatwiej zawiązać?bo zastanawiam się czy takiej nie kupić?
A ja się zastanawiam jaką chustę dla siebie wybrać. Córka urodzi się zimą, więc na początek z chusty będę korzystać w domu a na spacery wózek. Jestem osobą dość nerwową więc w grę wchodzi chusta łatwo wiązana. jaką polecacie?
Jeśli w domu to kółkową.
A tak w sumie nic nie jest zbyt łatwo wiązalne. Każdego wiązani trzeba się porządnie nauczyć i często trzeba kilki tygodni, żeby opanować do perfekcji.
Ważne, żeby mieć albo chustę już załamaną używaną przez kogoś, albo nową ale miękką. Z tego co mi wiadomo dość miękkie od nowości wychodzą Little Frog. Nie polecam za to Storchena czy Natki nowej. Pewnie sporo znajdziesz w dziale recenzje.
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Ja wiem czy kółkowa? Ją też trzeba opanować, a jedną rękę ma sie zastawioną dzieckiem. Mnie to denerwuje strasznie.
Na początek czysta bawełna. Właśnie nowe Natki podobno są miekkie od nowości, ale i tak najlepiej kupic używana chustę. Ja wychodziłam na dwór jeszcze zimą, jak tylko poczułam się pewnie w wiązaniu [a zima trwała do połowy kwietnia jakoś].
Jeśli jestes nerwowa, to najlepiej spotkać się z doradcą.
H. 2013, M. 2015, P. 2016, J. 2019
Była u mnie na szkoleniu Iza z pogotowia więc podstawy to mam dobretrudniej z wykonaniem.
To co w takim razie polecisz dla początkującej teraz na lato dla maluszka?potrzebuję na szybko,, bo chłopina tylko tulić się chce a córa wymaga masę uwagi![]()
Mi się tam osobiście najlepiej kangura z Didymosa wiąże, albo z Lenny Lamb.
Natki na pewno są grube, szerokie, więc kangurka
trudno zamotać.
A na lato dla malucha pewnie bambus.
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik