Pokaż wyniki od 1 do 20 z 577

Wątek: WĄTEK DLA NOWICJUSZY: >>> Jaką chustę/nosidło/MT mam wybrać? POMOCY! <<<

Mieszany widok

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Witam
    Ja tez tu nowa
    Potrzebuję czegoś do domu co można szybko załozyć i zdjąć, łatwego w użyciu dla 8kg grubaski, która właśnie skończyła 5 miesięcy. Preferuję noszenie na boku. Przyglądam się intensywnie Hotslings pouch, ale zastanawiam sie tez nad bebelulu hamalu. Co wybrać?
    Chciałabym tez zobaczyć i dotknąć chusty kółkowej, ale nie mam pojęcia czy koło mnie jest ktoś kto pokaże, doradzi. Jakie firmy wybierać? Pomocy!

Chustonówka Awatar Anitaa85
    Miejscowość
    Północ

Domyślnie chusty kupione przez internet

Witam, jestem tu nowa(: jako że pochodze z małej miejscowości, a do najbliższego miasta mam ponad 30km, trudno mi kupic chustę...czy możecie polecic jakieś sklepy online? /allegro to dobry pomysł? Bedę wdzięczna za pomoc(:

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anitaa85 Zobacz posta
    Witam, jestem tu nowa(: jako że pochodze z małej miejscowości, a do najbliższego miasta mam ponad 30km, trudno mi kupic chustę...czy możecie polecic jakieś sklepy online? /allegro to dobry pomysł? Bedę wdzięczna za pomoc(:
    A może zajrzyj tu na forum do działu gdzie dziewczyny wyprzedają chusty. Kupisz zadbaną chustę ale używaną co ma swoje atuty, bo będzie łatwiejsza do użycia niż nowa. Od razu na dziale z recenzjami możesz przeczytać opinie chuście, która Cię zainteresuje.

Chustonówka Awatar Anitaa85
    Miejscowość
    Północ

Domyślnie

Dzięki wielkie!(:

Chustomanka Awatar Linus
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

witam
    u mnie jest lekko dziwnie Tońka ma 22 miesiące i noszona była tylko w Tuli
    a im dłużej siedzę na forum tym bardziej napalam się na chustę, chciałabym nauczyć się wiązać i jeszcze ponosić ją wiosną (w nosidle siedzi bardzo grzecznie i często w nim zasypia)
    jakie chusty są nośne (mała ma jakieś 11/12 kg) ale nie kosztują fortuny? ofert jest wiele, ale nie wiem jaka chusta dałaby radę tylu kilogramom?
    będę wdzięczna za wszystkie rady

Chustomanka Awatar Nalia
    Miejscowość
    podlasie :)

Domyślnie

z bawełnianych to lany są bardzo nośne, stare grube pasiaki nati, stare hopy, no i chusty konopne, ale te to juz swoje kosztują. lny niektóre tez dadzą rade. Tyllko nie wiem czy tak spore wiekowo dziecko przekona sie do chusty.
    Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)

Uprawnienia umieszczania postów