Pokaż wyniki od 1 do 20 z 577

Wątek: WĄTEK DLA NOWICJUSZY: >>> Jaką chustę/nosidło/MT mam wybrać? POMOCY! <<<

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Do tej pory nosiłam córkę w elastycznej. Chcę teraz zainwestować w tkaną - córka waży 8 kg. Byłam prawie przekonana na LL z bambusem, ale oglądałam też Nati i widziałam o nich dobre opinie. Co najlepiej wybrać? Nie mam żadnego doświadczenia z tkanymi. Jeśli Nati, to zwykła bawełna czy z jakimś dodatkiem? Proszę o radę.

Chustofanka

Domyślnie

Proszę o radę - czytałam, że dla noworodka nie jest odpowiednia ani chusta kółkowa, ani pouch. Czy mogę jednak używać ich na "szybkie akcje" np. zniesienie dziecka z mieszkania do samochodu?

Chustofanka Awatar agnbr
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ja mam takiego prawie 8 kg synka i 2 typy chust LL i storchenwiege (obie bawełna).LL mam złamany i super miękki, mąż mówi że fajnie się nosi, ale ja wolę Storchena jest dużo bardziej nośny w moim odczuciu, choć trudniej go złamać. O innych poszukaj opinii na forum, pełno ich

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magi Zobacz posta
    Do tej pory nosiłam córkę w elastycznej. Chcę teraz zainwestować w tkaną - córka waży 8 kg. Byłam prawie przekonana na LL z bambusem, ale oglądałam też Nati i widziałam o nich dobre opinie. Co najlepiej wybrać? Nie mam żadnego doświadczenia z tkanymi. Jeśli Nati, to zwykła bawełna czy z jakimś dodatkiem? Proszę o radę.
    Ja wybrałabym bawełnianą nati, LL z bambusem są super, ale Natki są łatwiejsze w obsłudze

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pekatrine Zobacz posta
    Ja wybrałabym bawełnianą nati, LL z bambusem są super, ale Natki są łatwiejsze w obsłudze
    Dziękuję za radę, w takim razie przyjrzę się Natkom

Chustonówka

Domyślnie

Znalazłam na allegro ofertę, że do tkanej Nati dodawana jest kółkowa - czy warto? Do jakich celów może się przydać kółkowa?

Chusteryczka Awatar Gabriela1999

Domyślnie

Kółkowa jest fajna na szybkie wypady, ma mniej materiału, nie wycierasz nią parkingu przy motaniu, mniejsza gabarytowo, mieści się do torebki

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gabriela1999 Zobacz posta
    nie wycierasz nią parkingu przy motaniu
    To mnie przekonało Kupiłam

Chustonówka Awatar ajkha

Domyślnie

Witam. Jesteśmy z moją córcią nowe, ale bardzo chcemy mądrze zacząć. Mała waży już 9 kg dlatego zależy mi przede wszystkim na nośności i przewiewności, bo lato, a mąż też chce spróbować, no a jemu ciągle gorąco. Proszę poradę, czy lepsza bawełna, czy jakieś domieszki lnu itp?

Uprawnienia umieszczania postów