Cytat Zamieszczone przez PostBlue Zobacz posta
Pampers też cuchnął, więc to chyba zęby albo jakoś magia-.- Żeby nie było - ja też jestem za przewijaniem w nocy i prawie zawsze mi się to wydaje. Ale jak Młoda budzi się raz (co się praktycznie nie zdarza), z płaczem, nie ma opcji, żeby ją odłożyć na przewijak, bo wyje. Bo karmieniu od razu zasypia. Przewijanie przez sen odpada, bo się budzi, a i tak z tych nieśpiących jest. W kieszonki wkładam tylko jeden wkład, stąd ten przeciek. I dodam, że w takie noce mam majaki, jakieś kupy w pieluchach, wizje odparzeń, niespokojny sen itp też jestem na tym punkcie przewrażliwiona...
też próbowałam z przewijakiem i to w innym pokoju. Spróbuj przewinąć ją w łóżeczku albo w waszym łóżku, nie wiem gdzie śpicie. Mój młody też się budził przy przewijaniu, a teraz jak go przewijam nawet oka nie otworzy, myślę że to kwestia przyzwyczajenia. Zresztą nie ma musu do pieluchowania wielo w nocy, jak macie spać spokojniej to zakładajcie jednorazówki (tylko wybierz z minimalną chemią i po sprawie ) a jak chcesz popróbować to jedna zmiana lub dwie są IMO dziecku potrzebne, zależy ile sika w nocy. Do dużego wkładu BG dołóż cienką wkładkę bambusową, żeby nie rozpychało nóżek.