Pokaż wyniki od 1 do 20 z 614

Wątek: >>> Przeczytałam kilkadziesiąt wątków i nadal nie ogarniam <<< MIEJSCE DLA NOWYCH I ZAGUBIONYCH

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

No to wpadliście
    Powodzenia, przeciekami sie nie przejmuj - na poczatku troche sie zdarza. Potem jest juz lepiej. A pieluszki zawsze mozesz odsprzedać tu na bazarku, tak wiec cześć kosztów sie zwróci.

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustomanka Awatar Kabanos
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale nie potrafię znaleźć żadej informacji na ten temat. Ja ogólnie mało spostrzegawcza jestem. Próbuję wyłapać Gugasa kiedy wypróżnić się zamierza ale nici. Widze skupioną minę ale ją robi już w trakcie Trochę późno zaczęłyśmy bo mała miała prawie 4 miesiące (teraz ma 4,5) Wysadzam więc Gugata co jakiś czas. Czasem się udaje a czasem nie. Czy tak też może być?

Podrzuci ktoś jakieś linki do wątków (jeśli są)?

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabanos Zobacz posta
    Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale nie potrafię znaleźć żadej informacji na ten temat. Ja ogólnie mało spostrzegawcza jestem. Próbuję wyłapać Gugasa kiedy wypróżnić się zamierza ale nici. Widze skupioną minę ale ją robi już w trakcie Trochę późno zaczęłyśmy bo mała miała prawie 4 miesiące (teraz ma 4,5) Wysadzam więc Gugata co jakiś czas. Czasem się udaje a czasem nie. Czy tak też może być?

Podrzuci ktoś jakieś linki do wątków (jeśli są)?
    z tego coś wyciągniesz, z tego
    zaraz jeszcze polukam

znawcą nie jestem...., ale IMO bdb robisz i nie przejmuj się, ze nie kazda kupka wpadnie do nocnika, wysadzaj kiedy zobaczysz, że zaczyna robic (vel. jest w trakcie), on się nauczy, ze to naturalne i kupki do nocnika sie robi- moze z czasem bedzie dawał inne sygnały, Ty inne dostrzeżesz.
    Ostatnio edytowane przez spinek ; 01-02-2015 o 08:47

Chustomanka Awatar Kabanos
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Spinek dziękuję za odpowiedź Nie przejmuję się, że nie udaje nam się złapać każdej kupy a już tym bardziej siku, na wszystko potrzeba czasu Dzięki za odnośniki, choć te akurat czytałam

Chustomanka Awatar kiniak
    Miejscowość
    Myślenice

Domyślnie

Dziewczyny podpowiedzcie mi, czy tetrowe pieluchy też muszę odtłuścić po sudocremie zanim do pralki wrzucę?
    I czy płyn do mycia naczyń z jakimś balsamem się w ogóle nadaje do takiego zabiegu? Pewno lepiej by było zwykły bez dodatków...

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Lepiej odtłuścić a płyn do naczyń to bez balsamu. Ja ludwika zwykłego lubię używać do tego

Edit: zawsze możesz na tetrę czy inne pieluchy stosować papierki celulozowe czy inne wkładki - wtedy papierek wyrzucasz albo tylko wkładkę odtłuszczasz - mniej roboty

Chustonoszka Awatar PostBlue
    Miejscowość
    Augustów

Domyślnie

A czy przy smarowaniu kremem wyłącznie okolic odbytu pieluszki też się zatłuszczają?

Uprawnienia umieszczania postów