No to wpadliście
Powodzenia, przeciekami sie nie przejmuj - na poczatku troche sie zdarza. Potem jest juz lepiej. A pieluszki zawsze mozesz odsprzedać tu na bazarku, tak wiec cześć kosztów sie zwróci.
No to wpadliście
Powodzenia, przeciekami sie nie przejmuj - na poczatku troche sie zdarza. Potem jest juz lepiej. A pieluszki zawsze mozesz odsprzedać tu na bazarku, tak wiec cześć kosztów sie zwróci.
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale nie potrafię znaleźć żadej informacji na ten temat. Ja ogólnie mało spostrzegawcza jestem. Próbuję wyłapać Gugasa kiedy wypróżnić się zamierza ale nici. Widze skupioną minę ale ją robi już w trakcieTrochę późno zaczęłyśmy bo mała miała prawie 4 miesiące (teraz ma 4,5) Wysadzam więc Gugata co jakiś czas. Czasem się udaje a czasem nie. Czy tak też może być?
Podrzuci ktoś jakieś linki do wątków (jeśli są)?
z tego coś wyciągniesz, z tego
zaraz jeszcze polukam
znawcą nie jestem...., ale IMO bdb robisz i nie przejmuj się, ze nie kazda kupka wpadnie do nocnika, wysadzaj kiedy zobaczysz, że zaczyna robic (vel. jest w trakcie), on się nauczy, ze to naturalne i kupki do nocnika sie robi- moze z czasem bedzie dawał inne sygnały, Ty inne dostrzeżesz.
Ostatnio edytowane przez spinek ; 01-02-2015 o 08:47
Spinek dziękuję za odpowiedźNie przejmuję się, że nie udaje nam się złapać każdej kupy a już tym bardziej siku, na wszystko potrzeba czasu
Dzięki za odnośniki, choć te akurat czytałam
![]()
Dziewczyny podpowiedzcie mi, czy tetrowe pieluchy też muszę odtłuścić po sudocremie zanim do pralki wrzucę?
I czy płyn do mycia naczyń z jakimś balsamem się w ogóle nadaje do takiego zabiegu? Pewno lepiej by było zwykły bez dodatków...