Pokaż wyniki od 1 do 20 z 614

Wątek: >>> Przeczytałam kilkadziesiąt wątków i nadal nie ogarniam <<< MIEJSCE DLA NOWYCH I ZAGUBIONYCH

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Sandra
    Miejscowość
    Czeladź

Domyślnie

Właśnie 5 dzień im idzie . Bo na weekend wyjechaliśmy z domu i bałam się być na wielo jeszcze. A szkoda mi puszczać tylko pół pralki .

W między czasie pojawiły się jeszcze dwa pytania.
    1. Producent pisze, że nie wirować powyżej 1000, ale wiele z was pisze, że wirujecie na 800. To mogę wsadzić na 1000? Bo lubię
    2. Stanie się coś jak raz je upiorę w płynie do prania? Bo jeszcze proszek do mnie nie dotarł...

Chustomanka Awatar marynarka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Moje pieluchy więcej niż 3 dni w wiaderku nie dają rady: te z samego dna tak śmierdzą, że jak wkładam do pralki, to przepchanie zatok amoniakiem murowane Ja swoich pieluch nie płuczę (tylko te po kupie). Zdejmuje z pupki i wrzucam do wiaderka: osobno wkład, osobno kieszonka.
    Wiruję wszystko na 800, a potem wyciągam rzeczy z PULu i wkłady wiruję jescze na 1400. Z kieszonek poodklejał mi się PUL jak wirowałam na 1400
    W płynie nigdy nie prałam, bo jak go zmieszać z Nappy Freshem...? Ale raz wyprałam w vizirze, tylko wrzuciłam jeszcze mniej ilościowo niż dzieciowego wrzucałam

+ 2 kropki ( 06. i 09.2011)

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

a ja na 1000 wiruję wszystko jak leci

u mnie po 3 dniach nie ma pełnego wsadu pralki ale piorę i tak bo już zapach przy wrzucaniu pieluch odrzuca niesamowicie. Po tych 5ciu dniach to sobie wolę nie wyobrażać jaki jest

Uprawnienia umieszczania postów