Pokaż wyniki od 1 do 20 z 614

Wątek: >>> Przeczytałam kilkadziesiąt wątków i nadal nie ogarniam <<< MIEJSCE DLA NOWYCH I ZAGUBIONYCH

Widok wątkowy

Chustonówka

Domyślnie

Witajcie,
    Jestem tutaj nowa. Mam roczną córcię. I od dłuższego czasu wielką ochotę na pieluszki wielorazowe. Ale, im więcej czytam na ten temat, tym mniej wiem. I potem się poddaję. Już przed porodem miałam ochotę na pieluchy wielorazowe, ale temat wydał mi się tak skomplikowany, że odpuściłam. Teraz ponownie chciałabym zacząć, bo wydaje mi się, że łatwiej będzie odpieluchować córcię w tych pieluszkach aniżeli w jednorazowych. Poza tym, skład jednorazowych poraża i przeraża .
    Czytałam wątki, w których opisujecie wszystko bardzo szczegółowo. Ale mam wrażenie, że dla zupełnego laika w temacie, chyba zbyt szczegółowo. Czy mogę prosić o pomoc w tej kwestii. Tak konkretnie - jak krowie na rowie - o wytłumaczenie co i jak ?
    Szukam nieskomplikowanych pieluch wielorazowych. I naturalnych, bo na tym forum doczytałam, że z bambusem to też różnie bywa. Przy okazji zmartwiłam się, czy pościel mojej córci - bambusowa - to był dobry wybór...
    Wracając do pieluch, to w tej sytuacji myślę, że najpewniejsza będzie chyba bawełna organiczna. Tylko ile pieluch na początek dla roczniaka? Obawiam się, że zakupię a mi się nie spodoba i co potem? Tani biznes to nie jest...
    Z góry wielkie dzięki za pomoc.
    Ostatnio edytowane przez poziomka ; 18-10-2013 o 11:47

Uprawnienia umieszczania postów