Pokaż wyniki od 1 do 20 z 614

Wątek: >>> Przeczytałam kilkadziesiąt wątków i nadal nie ogarniam <<< MIEJSCE DLA NOWYCH I ZAGUBIONYCH

Mieszany widok

Chustofanka Awatar inek
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Husky, no u nas £4 za mala i £6 za duza, wirowanie tylko 20p, ale z duzej pralki to i z 4 wirowania wyjda (tfu, odwirowanie), suszara 50p za 3 minuty, wiec i tak +/- £5 schodzi... Robimy pranie raz w tygodniu i spokojnie £20 schodzi...

Jak Liam pojdzie spac i siade do komputera to wrzuce linki, nie chce mi sie przepisywac z ebay app a skopiowac sie nie da teraz poki czekam az wszystko dojdzie kupilam w tesco pieluchy tetrowe i ceratowe gacie, w bootsie zaopatrzylam sie w agrafki i papierki i smigam "oldschool"

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

jejciu strasznie drogo macie- nie da sie wam zrobic pralki w domu? my myslelismy miec w schowku ale jednak pralki wielkie i za caly program £1 a suszenie 50p mysle ze z pol godzinki- tylko ostatnio jakas menda wziela ze sredniego na najwyzsze i mi sie majtki poskorczaly mocno, chyba chcialaby szybciej wysuszylo....

to czekam na linki ;D
    zastanawiam sie kupic zestaw uzywany moze jakis starter pack... dobry pomysl?
    zestaw bambino mio w tesco 3 otulacze i 12 wkladow to ok 50f....

Chustofanka Awatar inek
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Zestaw tescowy ma 12 pieluch, chyba 6 ceratowych gaci, 100 papierkow i kilka agrafek chyba £27, ale wg mnie sie nie oplaca, 6 pieluch maja za £7.5, 5 ceratowych gaci teraz na przecenie za 50p jest, 100 papierkow w bootsie chyba £2.79 a agrafek zestaw £2.49 (ceny papierkow i agrafek moglam zamienic, bo razem kupowalam ) wiec taki zestaw za £20 mozna skompletowac tylko bez kosmetyczki, w ktora to zapakowane jest.

Moj TZ sie nie zgadza na uzywki, wiec na razie na poczatek 11 chinek zamowilam na dwoch aukcjach, zeby zibaczyc czy sie z takimi pieluchami dogadam i na cloth nappy tree odkupilam lenny lamb dwie formowanki i otulacze, bede udawac, ze nowe

Jakbysmy chcieli pralke to na srodku salonu tylko by sie zmiescila... :/

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

a ja mysle ze czy da sie wykluczyc tetre i stosowac np wklady, formowanki czy te reczniki jak gdzies polecali http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50215084/

ja szukam little lamb wlasnie albo bambino mio tylko nie wiem ile i czego... ;/ chyba spedze tydzien na necie by obczaic co i jak ;p

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

a do chinczykow tez daj linka ;D

Chustofanka Awatar inek
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Ja bym sie za tetre w ogole nie brala, ale niecierpliwa jestem i chcialam na juz, teraz czegos sprobowac
    Linki dam, trzymaj kciuki, zeby Liam w koncu laskawie poszedl spac...

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

oczywiscie trzymam

Chustofanka Awatar inek
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Za leniwa jestem, zeby komputer odpalic, ale na spokojnie moge na telefonie teraz pogrzebac
    Kupilam z tych dwoch aukcji
    http://item.mobileweb.ebay.co.uk/vie...d=320818371186
    http://item.mobileweb.ebay.co.uk/vie...d=190852461017

Uprawnienia umieszczania postów