-
Chustofanka
-
Chustomanka
jejciu strasznie drogo macie- nie da sie wam zrobic pralki w domu? my myslelismy miec w schowku ale jednak pralki wielkie i za caly program £1 a suszenie 50p mysle ze z pol godzinki- tylko ostatnio jakas menda wziela ze sredniego na najwyzsze i mi sie majtki poskorczaly mocno, chyba chcialaby szybciej wysuszylo....
to czekam na linki ;D
zastanawiam sie kupic zestaw uzywany moze jakis starter pack... dobry pomysl?
zestaw bambino mio w tesco 3 otulacze i 12 wkladow to ok 50f....
-
Chustofanka
Zestaw tescowy ma 12 pieluch, chyba 6 ceratowych gaci, 100 papierkow i kilka agrafek chyba £27, ale wg mnie sie nie oplaca, 6 pieluch maja za £7.5, 5 ceratowych gaci teraz na przecenie za 50p jest, 100 papierkow w bootsie chyba £2.79 a agrafek zestaw £2.49 (ceny papierkow i agrafek moglam zamienic, bo razem kupowalam
) wiec taki zestaw za £20 mozna skompletowac tylko bez kosmetyczki, w ktora to zapakowane jest.
Moj TZ sie nie zgadza na uzywki, wiec na razie na poczatek 11 chinek zamowilam na dwoch aukcjach, zeby zibaczyc czy sie z takimi pieluchami dogadam i na cloth nappy tree odkupilam lenny lamb dwie formowanki i otulacze, bede udawac, ze nowe 
Jakbysmy chcieli pralke to na srodku salonu tylko by sie zmiescila... :/
-
Chustomanka
a ja mysle ze czy da sie wykluczyc tetre i stosowac np wklady, formowanki czy te reczniki jak gdzies polecali
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50215084/
ja szukam little lamb wlasnie albo bambino mio tylko nie wiem ile i czego... ;/ chyba spedze tydzien na necie by obczaic co i jak ;p
-
Chustomanka
a do chinczykow tez daj linka ;D
-
-
Chustomanka
-
Uprawnienia umieszczania postów