Pokaż wyniki od 1 do 20 z 614

Wątek: >>> Przeczytałam kilkadziesiąt wątków i nadal nie ogarniam <<< MIEJSCE DLA NOWYCH I ZAGUBIONYCH

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

u nas nic się nie sprawdzało... ale weci, oni się zdecyowali na to ze względu na jej uczulenia czy jakiś inny związek między chorobą a wielo... no bo pytanie czy gra jest warta świeczki... jeśli pieluchowanie ma być na całe życie, a tak rozumiem, to za jakiś czas i tak zostaną tylko semi...
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Chustoguru Awatar weci
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Dzięki martaj za info,
    zdecydowali się i ze względu na alergie, i na chorobę( przepraszam ale nie pamiętam jak się nazywa).
    Mała jest malutka jak na swój wiek więc ponosi je znacznie dłużej niż przeciętne dziecko(nosi ubranka chyba jak półroczne dziecko, może troszkę większe).
    J 2010, A [']2011, I 2013, D 2015, J 2019

kontakt:
    tartaZmarcepanem@gmail.com

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

zresztą przez papmy tez leci i leciało...
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Domyślnie

Mój mały ostatnio miał ciągłe biegunki itp. Przez Pampersy przelatywało plecami. U nas działała świetnie formowanka FluffyFly plus otulacz (u nas Flip). Nawet jeśli coś przeciekło z boku formowanki to otulacz wyłapywał to i nic ubranek nie brudziło. Ale chyba tylko raz nam przeciekło, jak synek po kryjomu zrobił kupkę (nie usłyszałam) i potem wycisnęła się.

Papierki u nas strasznie odparzały pupę, więc jeśli on ma wrażliwą skórę to lepiej nic nie wkładać, albo wkładać ale jakąś naturalną wkładkę. Mam jedwabną, ale jeszcze nie testowałam.
    Ale ja też jestem początkująca (jakiś niecały miesiąc). Generalnie myślę, że powinna to być dobrze przylegająca formowanka. Z innych formowanek miałam tylko Tetro, ono się nie nada.
    O FluffyFly jest osobny wątek w recenzjach.
    Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020

Chustoguru Awatar weci
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Dzięki Bialawanilio
    J 2010, A [']2011, I 2013, D 2015, J 2019

kontakt:
    tartaZmarcepanem@gmail.com

Uprawnienia umieszczania postów