Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Fuzzi Bunz czy Banany Charliego :)

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie Fuzzi Bunz czy Banany Charliego :)

Hej,
    Mam pytanie, potrzebuje kupic 2 kieszonki one size i nie wiem na ktore sie zdecydowac bo nie znam roznicy miedzy nimi. Przejrzalam opinie o FB i CHB ale chyba potrzebuje porownania osoby ktora je ma obie.
    Mam BG artyste i BGv4, obie pasuja na moje grubasne lalki, obie na srodkowym ustawieniu i zostaja nam w pasie 4 napki przy zapietej pielusi.
    Jak FB i CHB sie do tego maja?
    Czym sie roznia?
    jakby je polozyc na plasko to ktora jest najdluzsza, najszersza w kroku, w pasie itp.

Bardzo bede wdzieczna za pomoc, bo przestalismy w domu uzywac kaloryferow, i juz mi pieluchy tak szybko nie schna i nie nadazam z suszeniem i praniem a na dzien dla lalek poki co wole uzywac kieszonek lub flipow z wkladami niz formowanek.

Czas wolny to przywilej ktorego nie posiadam

Chustonoszka Awatar OLSIA

Domyślnie

Banany są małe FB znacznie większe ... - ja lubiłam Banany dla noworodka na noc ale przy 10 miesiącach jak dla mnie okazały sie za małe - na krotko Starczaly z Fuzzi za to sie wogole nie polibilismy mimo ze była ok i duża i chlonna ale jakoś nie zakochalysmy sie za to BG artistic organic to nasze ukochane trzymane na specjalne okazje Życzę udanego wyboru

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OLSIA Zobacz posta
    Banany są małe FB znacznie większe ... - ja lubiłam Banany dla noworodka na noc ale przy 10 miesiącach jak dla mnie okazały sie za małe - na krotko Starczaly z Fuzzi za to sie wogole nie polibilismy mimo ze była ok i duża i chlonna ale jakoś nie zakochalysmy sie za to BG artistic organic to nasze ukochane trzymane na specjalne okazje Życzę udanego wyboru
    naprawdę? my sprezentowaliśmy jakiś czas temu trzylatce, ktora miala problem z odzwyczajeniem sie od jednorazowek i byly na nia dobre
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

ja mam CHB(moja ukochana pielucha) i na moim 14 kilowcu jeszcze sa dobre i na max nie sa sciagniete gumki w udach,jest wąska w kroku,wiec nie wszyskie wkładki pasują
    FB miałam rozmiarową,bodajże M,jakos mnie ta pielucha nie grzała,taka normalna kieszonka, jest to spore M, szersza w kroku,wszystkie wkłady pasuja chyba
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustonoszka Awatar OLSIA

Domyślnie

Moze to zależy od siły sikania .,.. Ale co do FB jesteśmy zgodne .... A moze tez to ze nie jestem fanem mikrofibry...

Chustonoszka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

czyli jednym slowem wiekszosc woli Banana.
    Ja fanem mf nie jestm i i jesli juz to wkladam malutki mf bo szybko absorbuje siuski i ze 2 wkladki bambusowe z dlugim wlosiem dla chlonnosci.
    Pytanie kolejne zatem jakie wklady stosujecie do Banana bo moje bambusowe sa dosc szerokie.

Czas wolny to przywilej ktorego nie posiadam

Uprawnienia umieszczania postów