Znalazłam wątek![]()
Mart, ale Ty się bałaś uprać w pralce gospodarza z powodu ew. grzyba w pralce czy z innego powodu?
Znalazłam wątek![]()
Mart, ale Ty się bałaś uprać w pralce gospodarza z powodu ew. grzyba w pralce czy z innego powodu?
ja sobie tak o tym myślę i myślę, ale przed wakacjami chyba jednak moltexy zakupięjak sobie pomyśle że wieczorem zamiast ganiać dzieciaki na spacerze po plaży, albo zamiast wrzucać cukinię na grilla ja będę prać pieluchy to mi się odechciewa, zrobię sobie 2 tyg dobroci
![]()
Wystarczy mi że będę musiała codziennie wyprać ciuchy 6 osób![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
wyjezdzam w kwietniu na poltora tygodnia i zrobilam zapas molteksow
ale myslalam nad tym dlugo
![]()
na wyjazdach u rodziny korzystamy z wielo.
ale tu bedzie obco, hotelowo, poza tym wakacyjnie.
trudno.
planujemy łażenie po Bieszczadach z 11-miesięczniakiem. Na razie myślę o wzięciu nocnika turystycznego i jednorazówek (mimo ze w domu nie używamy wcale jednorazówek).
Zamieszczone przez McBaby
nic nie rozumiem
ale pojechałaś
EDIT: po rozbiorze zrozumiałam![]()
Asinus asino pulcherrimus
Ja też nie mogłam zrozumieć, ale wymyśliłam, że pewnie miało być tak:
"Chociaż kieszenie z samymi siusiami i tak piorę od razu w rękach."
No bo kim byłby Piotr?![]()
doszłam to tego samegoZamieszczone przez Elunia
![]()
Chyba że McBaby trzyma w szafie jakiegoś Piotra, o którym nas, koleżanek forumowych, nie raczyła jeszcze poinformować![]()
Asinus asino pulcherrimus
sorki
tak to jest jak się piszę z komórki na forum
Piotra to mam ale brata hahahaha
chodziło o to, że kieszonki z samymi siusiami piorę od razu w rękach po ściągnięciu. ALe to też dla tego, że ciągle mam za mało pieluch a nie chcę nocą trzymać ich w Huggies :/
No przepraszam![]()
Swoją drogą, fajny byłby taki Piotr, co by nam pieluszki w ręku prał.![]()
![]()
gdzie będziecie chodzić?Zamieszczone przez Iwanna.Tobelieve
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
Ninka ma 6 miesiecy i czasem wrzucam ja w tetre, ale przesikuje sie na wylot skubana. chciałam zakupic polatkowy otulacz ale na lato to chyba byłaby masakra, co?
mam troche tej tetry w domu wiec liczyłam ze tanim kosztem bede dziecko choc czesciowo ekologicznie pieluchowac, ale teraz sama nie wiem
budzet mamy napiety wiec srednio mam ochote na nieudane eksperymenta, a czasu na samotne zagłebianie sie w wyszukiwarke tez niewiele, bo wychowawczy sie skonczyl byl
poratujcie, dobrzy ludzie
Honorata, mama Ninki 21.09.2008
ja planuję otulacz polarkowy lub wełniany, frotkę z polarową wkładką i goły tyłek melczura w ogródku babci![]()
a ile ta twoja dziewczyneczka wazy ?![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
prawie 7 kg, dodam ze ostro pełza, przymierza sie do raczkowania wiec juz nie moge jej tyle z gołym tyłkiem trzymac bo zaraz gdzies ucieka.
Zuch dziewczyna.Otulacz polar będzie dobry, jeszcze nie jest tak gorąco. Poza tym polar w otulaczach robi się cieńszy po kilku praniach. A w upały dziecku we wszystkim będzie gorąco, w jednorazówkach też.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
gdzie najlepiej kupic i jakie? najchetniej to by sie pomacało, poogladało na zywo i wybrało, ale nie bardzo jest gdzie, a nawet jakby było to wybór mizerny
chciałabym zaczac bo troche sie ostatnio odparzyło dziecko, ale głowa mnie boli od myslenia (zapalenie zatok) i ogólnie przeraza mnie to wszystko i po prostu nie ogarniam. potrzebny mi osobisty doradca pieluszkowy![]()
To może napisz skąd jesteśto się ktoś znajdzie
![]()
a ja polecam na wiosnę lato otulacz z wełny merino. disany
- sam reguluje temp. wiec nie przegrzewa ! o niebo lepiej wentyluje niz Pul-e i polar
jest antybakteryjny więc nie utrzymuje brzydkich zapachów![]()
- nie musisz przepierać za każdym razem tylko wentylujesz ...a latem to super sprawa
- szybciej i łatwiej założyć raczkującemu dziecku
- możesz używać go 2 w 1 czyli i otulacz i galotki![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
jestem z Warszawy. Bemowo-Jelonki![]()