Patrzę i patrzę, ale znaleźć nie mogę. Czy ktoś już używał elastyczną nowość Nati? I się na jej temat wypowiadał?
Ja mam moja zieleninke od dzisiaj![]()
Lezy wlasnie przede mna a ja sie nie moge nadziwic jaka ona sliczna, wiosennaMilusia, cieniusia i lekusia.
To chyba najlzejsza elastyczna jaka do tej pory mialam w rekach (a mialam juz kilka)
Nie powiem jak nosi, bo oczywiscie jeszcze nie nosilam natomiast w ocenie organoleptycznej wypada pierwsza klasa!!
Chusta ma zaznaczony srodek po obu krawedziach i co bardzo fajne jest -krawedzie sa przeszyte nitka w dwu roznych kolorach.
To, plus czytelna, kolorowa instrukcja wiazania -to jest to! Dla poczatkujacych albo tak jak ja -nie praktykujacych od dawna swietna sprawa
To moj pierwszy elastyk, ktorego bede uzywala wiec troszke sie denerwowalam czy sobie poradze z wiazaniem ale zupelnie niepotrzebniePoza tym ze moj brzuszek troszke utrudnia manewrowanie i plynne ruchy -to sama przyjemnosc
Baaardzo dlugo zastanawialam sie na wyborem elastyka a teraz wiem, ze wybor byl bardzo trafny
Uczciwie mowie, ze wad zadnych tej chusty w tym momencie nie widze.
Jeszcze jej nie pralam ale z tego co pisala o niej Natalia, dzieki tkaniu juz zafarbowanych nici (co tworzy paseczki) nie bedzie farbowala tak mocno jak to by bylo gdyby paseczki zostaly utworzone w trakcie farbowania po utkaniu.
Jakby mi sie cos jeszcze nasunelo, to dopisze
Teraz pozostaje mi tylko czekac na chuscioszka z tym moim pieknym wiosennym elastykiem![]()
![]()
![]()
Przepraszam bardzo za to niedopatrzenieJestem na tym forum świeżutka jak szczypiorek na wiosnę i nawet o ankiecie nie pomyślałam. No i nie wiem czy teraz da się jeszcze taką ankietę dołączyć...
A o Nati pytam też dlatego, że właśnie stoję przed wyborem pierwszej w moim życiu chusty. Już zdecydowałam po lekturze wielu opinii, że na początek dobra jest elastyczna. Mój wybór padł na Gabi, ale potem oko spoczęło na ładniutkich Nati. No i teraz problem - którą wybrać?
wiązałam elastyczną nati i jest świetna - mięciutka, łatwo się wiąże, cienka(co przy elastykach chyba zawsze jest zaletą). Gabi i Lennylamb też. Generalnie jest w czym wybierać
my mamy od ponad 8 miesięcy nati elastyczna oczywiście niebieski pasiaki jest super
![]()