Dziewczyny powiedzcie ta kobieta w okularach przeciwsłonecznych, w żółtej chuście
![]()
Dziewczyny powiedzcie ta kobieta w okularach przeciwsłonecznych, w żółtej chuście
![]()
kangurek? tylko poła chusty rozsunieta na ramię i przed nim czymś związana?
Ano tak właśnie myślałam, tylko to związanie mnie zmyliłono i ta poła to tak wygląda jak by na pół ręki była
ale o które chodzi?
o to w żółtej, czy w brązowej? czy bladoniebieskiej?
mnie też się wydaje, że kangur na biodrze+inwencja własna
edit: choć jak dłużej patrzę, to ten kangur na biodrze raczej nie jest.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Hm, wygląda jak kangur na biodrze, tylko nie jest na biodrze... I im dłużej patrzę, tym bardziej mam wrażenie, że chusta nie jest obrócona na ramieniu (tak wywinięta), tylko że to cały czas jedna strona, ale to chyba niemożliwe?![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
a to nie jest siodełko z pentelką, tylko lekko z przodu![]()
ja tak czasem wiążę małego, to takie przekładane "coś" na jedno ramię, nie mam pojęcia jak nazywa się to wiązaniewidziałam to u Oli z girasola i spróbowałam w domu. nie umiem tylko dobrze dociągnąć, ale fajnie wygląda
![]()
Tu zdjęcie ze strony girasola, dysponuję też własnymi jakby co
![]()
Buka, masz na myśli to: http://www.chustomania.pl/online/chu...elko_z_petelkataka kółkowa z wiązanej
I chyba masz rację, że to to![]()
Ostatnio edytowane przez buka ; 27-02-2012 o 17:20
czyli to, co jest na zdjęciu, to jest siodełko z pętelką na brzuchu... trochę masakierka![]()
myślę, że jednak buka ma rację![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
siodełko z pętelką
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog