Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Pochłania :)

Chustonówka

Domyślnie Pochłania :)

Czesc dziewczyny dzis rano zdalam sobie sprawe ze od kilku dni nie robie nic innego jak tylko wertuje strony zwiazane z rodzajem, spoosobem noszenia i wszystkim co jest zwiazane z chustami!!! To jak narkotyk!! Jak bede juz miala swoja pierwsza w rece,to sie chyba posiuram ze szczescia, naprawde!!!! I moj facet bedzie szczesliwy co nie miara bo wreszcie znajde czas na posprzatanie domu(troche sie opuscilamWariactwo!Pod choinka bedzie czekala na mnie moja sliczna NATI tylko nie moge sie zdecydowc czy ciemna zielen czy Marsylia?Jeszcze chce zapytac czy NATI ma zaznaczony srodek bo to chyba wazne?A te.. (cos czytalam pewnie teraz pomylaka )o ,,ogonach''zaznaczonych?o co chodzi?

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Domyślnie Re: Pochłania :)

Natka ma zaznaczony środek z obu stron. O zaznaczonych ogonach nic nie wiem ale są różnego koloru krawędzie żeby się nie pomylić przy motaniu i dociąganiu. Co do koloru to ci nie doradzę. Ale co do sprzatania to s przykrością muszę ci powiedzieć, sprzątaj teraz bo jak dostaniesz pierwszą chustę do ręki to ugrzeźniesz w sieci na dobre a forum będzie nawoływało cię nawet w snach

Chustofanka
    Miejscowość
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Zosia 2008
    To jak narkotyk!! Jak bede juz miala swoja pierwsza w rece,to sie chyba posiuram ze szczescia, naprawde!!!!
    uważaj bo na jednej się nie skończy

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Zgadzam się z dziewczynami w całej rozciągłości , a jeżeli chodzi o kolor, to moim zdaniem Marsylia jest najładniejsza ze wszystkich Nati .

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chustonówka

Jak tylko podreperujemy budzet to kupie sobie jeszcze kilkaChyba ze nie zdaze bo zostane porzucona za syf w mieszkaniu)Taka cieniutka na lato to mus!!!
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

oj, kolorowe chustowe sny Cię czekają

Chustomanka Awatar zakrecona_pchelka
    Miejscowość
    Poznań/Złotniki

Cytat Zamieszczone przez joawoj
    Zgadzam się z dziewczynami w całej rozciągłości , a jeżeli chodzi o kolor, to moim zdaniem Marsylia jest najładniejsza ze wszystkich Nati .

Dla mnie zdecydowanie Marsylia i Ciemna Zielen - rewelacja
    Doradca Noszenia ClauWi®

www.koorczak.pl - moje prace

J+J

Chustonówka

Zaraz sie poplacze juz bylam pewna ze NATI ze ciemna zielen a tu na allegro GIRASOL TĘCZOWY taka piekna za 200zl uzywana ale na zdjeciach widac ze stan idealnyi Ellaroo po raz kolejny zawraca mi glowe no miazga sa te chusty!!!Easycare ta to nie na moja kieszen ale tez sa niesamowite moze poczekam i doskladami mistrz swiata w kolorkach dla mojej Zosienki Storchenwiege w kolorze Ulli!!Ja juz jestem chora od tego wszystkiego!!!...Chce byc bogataaaa!!!
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Chusteryczka Awatar april
    Miejscowość
    Im lepszy koń, tym na niego wiecej nakladają.

Zaraz sie poplacze juz bylam pewna ze NATI ze ciemna zielen a tu na allegro GIRASOL TĘCZOWY taka piekna za 200zl uzywana ale na zdjeciach widac ze stan idealnyi Ellaroo po raz kolejny zawraca mi glowe no miazga sa te chusty!!!Easycare ta to nie na moja kieszen ale tez sa niesamowite moze poczekam i doskladami mistrz swiata w kolorkach dla mojej Zosienki Storchenwiege w kolorze Ulli!!Ja juz jestem chora od tego wszystkiego!!!...Chce byc bogataaaa!!!
    Ano...
    witaj w naszym swiecie
    p.s a zdjecie malucha wstaw sobie w podpis to nie bedziesz musiała za kazdym razem dodawac załącznika

Chustonówka

Probowalam tak zrobic ale ja jestem ciemniakiem komputerowym i nie wiem jak? A czy to prawda ze Ellaroo to tylko dla niewielkich dzieci ze jak 7kg dzieko to juz ta chusta sie srednio nadaje?

Miejscowość
    Warszawa

Mnie się kiepsko W Ellaroo nosiło w porównaniu z chustami tkanymi skośnokrzyżowo.

Chusteryczka Awatar skybear
    Miejscowość
    nad polskim morzem

wejdz w panel uzytkownika i tam bedziesz miala edytuj podpis.wpisz sobie tam adres zdjecia i powinno byc ok.
    a zakupu nati na pewno nie bedziesz zalowac.
    chociaz lojalnie cie uprzedzamy,na tej jednej na pewno sie nie skonczy
    ale to takie mile uzaleznienie i dla dziecka dobre...
    a propos sliczne masz dzieciatko,jak ma na imię?
    net mi znów zabrali...

Chustonówka

Ja wiem ze wpadlam jak sliwaka w to chustowanie,zamiast nowych butow, bedzie nowa chustaa butow mam ogromDzieki za pomoc we wszystkimA moja lala to Sophie ale wszyscy mowimy Zosia jakos tak cieplej

Chusteryczka Awatar kobra
    Miejscowość
    Chicago

Ellaroo zdecydowanie dla lekkiego dziecka nadaje, dla ciezkiego jest za cienka

Zosia jest pieknym bobaskiem
    Nothing you become will disappoint me;
    I have no preconception that I'd like to see you be or do.
    I have no desire to foresee you, only to discover you.
    You cannot disappoint me.

Aska - mama Kajetana (19.10.2007)

Chusteryczka

!!Ja juz jestem chora od tego wszystkiego!!!...Chce byc bogataaaa!!!
    mogę się w całej rozciągłości pod tym popisać. ale póki nie jestem to się ograniczam a tymczasem czekam na jakąś kumulację
    za to zaczynam kombinować czy sobie 3 dziecka nie sprawić żeby przedłużyć okres dziecionoszenia
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chustonówka

Dziewczyny a Girasol nadaje sie na teraz? czyli na zime?czy jednak NATI?

Miejscowość
    Warszawa

Każda chusta się na zimę nadaje .
    Ja polecam te skośnokrzyżowe Girasole (mają obie strony identyczne) - są może ciut grubsze, ale IMO lepiej noszą.

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Wecome ) wciąga, pożera, uzależnia chustowanie... z natki bedziesz zadowolona, z girasola też, ellaroo zdecydowanie odpada...

Chusteryczka Awatar mimka
    Miejscowość
    Francja póki co...

mam nadzieję, że prędzej czy później przyznam Wam rację odnośnie uzależnienia chustowego bo to istotnie "miłe uzależnienie" ech, tylko kosztowne. No ale..jak głód to głód ;p I kiedyś w końcu przychodzi moment przymusowego odwyku. Chyba że....
    Cytat Zamieszczone przez garlicgirl
    za to zaczynam kombinować czy sobie 3 dziecka nie sprawić żeby przedłużyć okres dziecionoszenia

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Dziewczyny a Girasol nadaje sie na teraz? czyli na zime?czy jednak NATI?
    Girasol jest bardzo fajną chustą - i na teraz i na lato A jeśli chodzi o kolory, to zawrotów głowy można dostać...
    http://www.girasol.pl/chusty.php

Uprawnienia umieszczania postów