Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nimfa wita

Chustonoszka

Domyślnie Nimfa wita

Witam wszystkich serdecznie
    Jestem jak na razie pieluchomamą (od wyjścia ze szpitala używamy tylko wielorazówek (kieszonki)), teraz chce się wziąć za chustowanie Dziecię me ma już 4 miesiące

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Witamy, na chustowanie to juz najwyższy czas , z każdym dniem bedzie ci ciężej przyzwyczaić malucha.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

powodzenia w chustowaniu - pieluchy wielo są fajne, ale to jakby zupełnie inny rodzaj, hmm, doznań - jakbym miała kogoś do czegoś namawiać przy małym dziecku, tak 100% pewności i szczerości, to na chustowanie! "Nie zna macierzyństwa, kto w chuście* nie nosił" To smyranie po główce, pleckach, to przytulone śpiące bobo, a potem rozmowy z przywiązanym na plecach dzieckiem widzącym to, co my znad naszego ramienia, i mówiącym nam do ucha, bez zwyczajnego dystansu - no nic tego nie zastąpi. Powodzenia!

*albo w ergonomiku czy MT
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustonoszka

Domyślnie

jako, że Dorotka bardzo często jest noszona mam nadzieję, że szybko przywyknie właśnie zajmuję się wynalezieniem czegoś sensownego na allegro i zaczynamy się motać

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

witam serdecznie

Uprawnienia umieszczania postów