Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: cześć

Chustonówka Awatar mamawładka
    Miejscowość
    Warszawa Powiśle

Domyślnie cześć

cześć wszystkim!

jestem tu od niedawna, mój synek ma pół roku (dziś kończy ), jest noszony od ok.2 mies życia - tzn w chuście, bo wcześniej non stop na rękach - dziecko zupełnie nieodkładalne, stuprocentowy maminsynek.

o forum wiem od dłuższego czasu, ale weszłam niedawno, żeby dokupić chustę, co też uczyniłam i z niecierpliwością czekam na przesyłkę, przewaliłam w ostatnich dniach mnóstwo tematów forumowych i jestem pod wrażeniem - trafiłam w świetne miejsce - świadomość, że tak dużo osób myśli podobnie o wychowaniu jest ogromnym wsparciem.

rzadko w internetach trafia się w miejsce, gdzie forumowicze posługują się normalnym językiem polskim, nie sadzą błędów ortograficznych co drugie słowo, są dowcipni i interesujący, mają poglądy i ciekawe rzeczy do powiedzenia.
    chyba zacznę postrzegać chusty również jako oznakę i gwarant fajności człowieka

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

witaj.

co do fajnosci... ja tam sie nadal czuje jak ufo "na zewnatrz" dzisiaj uslyszalam od kolezanki, ze jestem przemadrzala, bo na wszystkie jej pytania na temat dzieci itd, (takie prozaiczne, czy dawac soczek na przyklad) mam gotowa odpowiedz i ZAWSZE sprzeczna z tym, co robia wszyscy wokol... wiec wiesz.. roznie bywa.
    Dzisiaj patrze z zewnatrz jakby na forum i tak sobie mysle, ze to jest zgromadzenie ludzi masakrycznie przemadrzalych...
    wpasuj sie wiec copredzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    witaj.
    Dzisiaj patrze z zewnatrz jakby na forum i tak sobie mysle, ze to jest zgromadzenie ludzi masakrycznie przemadrzalych...
    HAhah, cos w tym jest

Witaj Wladkowa mamo

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Witaj My się już troszę wirtulanie znamy
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Witaj
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Domyślnie

Witaj
    Przemuś 28.12.2010
    Antoś 25.10.2013
    http://matkadzika.blogspot.com/

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pania Zobacz posta
    witaj.

co do fajnosci... ja tam sie nadal czuje jak ufo "na zewnatrz" dzisiaj uslyszalam od kolezanki, ze jestem przemadrzala, bo na wszystkie jej pytania na temat dzieci itd, (takie prozaiczne, czy dawac soczek na przyklad) mam gotowa odpowiedz i ZAWSZE sprzeczna z tym, co robia wszyscy wokol... wiec wiesz.. roznie bywa.
    wpasuj sie wiec copredzej
    hahahaha - chustowa matka samoswiadoma sie klania

witaj mamoWladka
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

hej hej, jakie miłe słowa ..

Uprawnienia umieszczania postów