Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: elastyczna Simply good - cozy wrap i tkana od Agi Kupczyk

Chustonówka
    Miejscowość
    Londyn, Poznan

Domyślnie elastyczna Simply good - cozy wrap i tkana od Agi Kupczyk

Jako ze jestem poczatkujacie w chustowaniu , dopiero powoli ucze sie o roznych rodzajach chust.

Mam dwie chusty - tkana szyta przez Age Kupczyk i elastyczna simply good-COZY WRAP.

Jestem ciekawa czy macie jakies opinie o tych chustach. Co o nich myslicie?

Tkana dostalam w prezencie ale ze to moje poczatki kupilam tez tego elastyka zeby siebie i mala przyzwyczaic do motania. Na razie latwiej mi sie wiaze elastyczna.

Mam tez pytanie jak dlugo przecietnie sie nosi w chustach elastycznych? Moja mala ma 3 miesiace i nie wiem jak dlugo bede mogla ja jeszcze nosic w elastyku.

Chustonówka
    Miejscowość
    Londyn, Poznan

Domyślnie Re: elastyczna Simply good - cozy wrap i tkana od Agi Kupczyk

Czyzbym miala tak bardzo nieznane chusty ?

Chusteryczka Awatar olazola
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie Re: elastyczna Simply good - cozy wrap i tkana od Agi Kupczyk

Napiszę ogólnie o elastyku i wiązance z mojego doświadczenia. Kupiłam elastyczną bo pierwsza chusta, dla maluszka niby najlepsza, ale niestety nie polubiłyśmy się z nią, nosiłam krótko i mało, prawie skończyło się to końcem chustowania, dopiero jak zamówiłam wiązankę to było to. Jak dla mnie "świadome wiązanie" jest bardzo ważne, tzn. że mogę ją dociągnąć na sobie, co niestety nie było możliwe w elastyku, nośność o wiele lepsza. Jeśli się dobrze zawiąże wiązankę to naprawdę potrafi się odwdzięczyć. Najważniejsze żeby dziecku i Tobie było wygodnie, jak poczujesz, że czas na zmiany, to się przerzucasz. Powodzenia
    Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14

Uprawnienia umieszczania postów