Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Witam

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Witam

Nie jestem mama nie jestem chustomamą, trafiłam tu przypadkiem z powodu siostry która uparła sie że będzie nosić synka który się urodzi w chuście i nosidełku choć wszyscy jej odradzają i chcą by chodziła z wózkiem,

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alicja Zobacz posta
    Nie jestem mama nie jestem chustomamą, trafiłam tu przypadkiem z powodu siostry która uparła sie że będzie nosić synka który się urodzi w chuście i nosidełku choć wszyscy jej odradzają i chcą by chodziła z wózkiem,
    Witaj
    A Ty, której jesteś frakcji?

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

szczerze to tez jej odradzałam, bo udusi małego, ale jak czytam wasze opinie to chyba jednak sie przekonam , nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z chusta, siostra również, ona jeszcze mieszka na wsi to już w ogóle będzie sensacja, i komentarze

Chustoholiczka

Domyślnie

szczerze to tez jej odradzałam, bo udusi małego, ale jak czytam wasze opinie to chyba jednak sie przekonam , nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z chusta, siostra również, ona jeszcze mieszka na wsi to już w ogóle będzie sensacja, i komentarze
    a to rzeczywiście dobrze trafiłaś
    Poczytaj, pooglądaj, popytaj; są tutaj też mamy mieszkające na terenach wiejskich, które robią "sensację", ale też często ludzie przechodzą nad tym do porządku dziennego.
    Powodzenia dla Ciebie i Siostry z Synkiem

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

trafiłam dobrze bo siostra wysłała mnie tu bym sobie poczytała i nie gadała juz jej ze udszę małego, zreszta ona jest taka że jak sie uprze to już koniec, nie ważne co inni jej mówią

Chustoholiczka

Domyślnie

trafiłam dobrze bo siostra wysłała mnie tu bym sobie poczytała i nie gadała juz jej ze udszę małego, zreszta ona jest taka że jak sie uprze to już koniec, nie ważne co inni jej mówią
    konkret

Uprawnienia umieszczania postów