Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Wielka rozpacz :( Moje dwu miesięczne dziecięcie nie daje się nosić.....

Mieszany widok

Chustonówka Awatar asans
    Miejscowość
    Warszawa/Natolin

Domyślnie Yupieeeeee udało się ..... :D

Miałyście rację Bardzo dziękuję za cenne i bardzo trafne rady Wyszłam z Hanią i było bosko rozgląda się dwadzieścia minut, a potem śpi kolejne dwie godzinki cudownie I dzięki temu też w domku daje się zamotać i zasypia Chusty są boskie i takie spacerki, z kilku kilogramowym obciążeniem, to nie zła siłownie

Chustomanka Awatar gienia
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

To się cieszę razem z tobą! Gratulacje!!!
    pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

asans, przytulam mocno, bo u nas też nie było tak hop siup. Przy motaniu na tamtym etapie życia Miłosza zawsze było zdzieranie gardła. Noszenie mogło trwać jednorazowo góra godzinę, bo zdzieranie się odnawiało. A potem, w trzecim m-cu życia, Miłoszowi noszenie w chuście całkiem się odwidziało. Miał taki bunt, że robił się cały purpurowy od wrzasku, prężył się do tyłu i nijak nie można go było zamotać. W grę wchodziło tylko noszenie na rękach, a był nieodkładalny, niestety. Bunt przeszedł mu dopiero w 7. m-cu, kiedy niewielkimi krokami zaczęłam go motać w nasze pierwsze MT (szyte na wymiar). Początkowo wytrzymywał góra 20 minut, ale już 2 miesiące później zrobił się z niego chuścioch, że hej Spał tylko w chuście do grudnia włącznie. Teraz śpi w łóżku, bo ja z racji stanu nie mam siły i zresztą nie mogę go nosić.

Głowa do góry. Nie wszystkie dzieci milkną na sam widok chusty

Chustofanka Awatar ingrid
    Miejscowość
    Józefosław

Domyślnie

asans chyba jesteśmy sąsiadkami? jak Cię kiedyś minie ktoś w niebieskim indio to będę ja

grimma świat w domu nie jest nudny! mój syn w mieszkaniu daje się nosić i rozgląda się ciekawie, chociaż ma do oglądania dwa pokoje maleńkie i co ciekawe noszony w domu usypia różnie, czasem wcale. za to na na spacerach, nawet krótkich - 3 minuty i KIMA

Chustonówka Awatar asans
    Miejscowość
    Warszawa/Natolin

Domyślnie

Ingrid to będę Cię zaczepiać hihihih Jak natomiast Ciebie minie ktoś w bordowej nie zbyt pięknej acz bardzo wygodnej chuście to będę ja

Chustonówka Awatar asans
    Miejscowość
    Warszawa/Natolin

Domyślnie

Pat007 dzięki widzę, że nie złą przeprawę miałaś, ale jesteś mega dzielna ja na szczęście już ogarnęłam swoje maleństwo i teraz zasypia w locie do chusty

Uprawnienia umieszczania postów