U nas pomogło zmienienie wiązania z kieszonki na 2XWłasnie jakoś koło 2 miesięcy to odkryłam i.... ulllgaaaa...
U nas wychodzenie na spacer nie pomagało.
A idealnie było potem, gdy Mila poszła na plecy.
U nas pomogło zmienienie wiązania z kieszonki na 2XWłasnie jakoś koło 2 miesięcy to odkryłam i.... ulllgaaaa...
U nas wychodzenie na spacer nie pomagało.
A idealnie było potem, gdy Mila poszła na plecy.
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/
Miałyście racjęBardzo dziękuję za cenne i bardzo trafne rady
Wyszłam z Hanią i było bosko
rozgląda się dwadzieścia minut, a potem śpi kolejne dwie godzinki
cudownie
I dzięki temu też w domku daje się zamotać i zasypia
Chusty są boskie
i takie spacerki, z kilku kilogramowym obciążeniem, to nie zła siłownie
![]()
To się cieszę razem z tobą! Gratulacje!!!
pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13
asans, przytulam mocno, bo u nas też nie było tak hop siup. Przy motaniu na tamtym etapie życia Miłosza zawsze było zdzieranie gardła. Noszenie mogło trwać jednorazowo góra godzinę, bo zdzieranie się odnawiało. A potem, w trzecim m-cu życia, Miłoszowi noszenie w chuście całkiem się odwidziało. Miał taki bunt, że robił się cały purpurowy od wrzasku, prężył się do tyłu i nijak nie można go było zamotać. W grę wchodziło tylko noszenie na rękach, a był nieodkładalny, niestety. Bunt przeszedł mu dopiero w 7. m-cu, kiedy niewielkimi krokami zaczęłam go motać w nasze pierwsze MT (szyte na wymiar). Początkowo wytrzymywał góra 20 minut, ale już 2 miesiące później zrobił się z niego chuścioch, że hejSpał tylko w chuście do grudnia włącznie. Teraz śpi w łóżku, bo ja z racji stanu nie mam siły i zresztą nie mogę go nosić.
Głowa do góry. Nie wszystkie dzieci milkną na sam widok chusty![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
asans chyba jesteśmy sąsiadkami? jak Cię kiedyś minie ktoś w niebieskim indio to będę ja
grimma świat w domu nie jest nudny! mój syn w mieszkaniu daje się nosić i rozgląda się ciekawie, chociaż ma do oglądania dwa pokoje maleńkiei co ciekawe noszony w domu usypia różnie, czasem wcale. za to na na spacerach, nawet krótkich - 3 minuty i KIMA
Ingrid to będę Cię zaczepiać hihihihJak natomiast Ciebie minie ktoś w bordowej nie zbyt pięknej acz bardzo wygodnej chuście to będę ja
![]()
Pat007 dziękiwidzę, że nie złą przeprawę miałaś, ale jesteś mega dzielna
ja na szczęście już ogarnęłam swoje maleństwo
i teraz zasypia w locie do chusty
![]()