dziś około 13tej wysyp mam z wózkami przy Słowackiego. Wśród nich dwie, jedna z maluszkiem chyba w Tuli, druga z dzieciątkiem ukrytym pod czarną kurtką
pozdrawiam
![]()
dziś około 13tej wysyp mam z wózkami przy Słowackiego. Wśród nich dwie, jedna z maluszkiem chyba w Tuli, druga z dzieciątkiem ukrytym pod czarną kurtką
pozdrawiam
![]()
Pola 2011
Ja jeszcze nigdy w Warszawie nie widziałam dzidzia w chuście, chodzę do parku szymańskiego i sowińskiego na woli
prawie pod moim oknem![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
ja też tam kilka razy widziałam chustomamę. A i przy Teatrze Komedia i w SadachTrochę nas jest na Żoliborzu
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Ja czasami chadzam po Żoliborzu/Bielanach z Dzieciem w chuście, ale tym razem to akurat nie my![]()
Za to w naszej części Białołęki nie widziałam jeszcze nikogo. Ale może to kwestia pogody/pory roku?
I my się kręcimy w chuście po Bielanach i Żoliborzu (choć nie tym razem) i kilka razy widziałam innych nosicieliI mamę w Tuli też widziałam na Słowackiego, chyba jakoś w zeszłym tygodniu!
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.