www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
tia... oczami wyobraźni już widzę entuzjazm naszych kotów...
i te boskie wzorki na naszych brzuchachtia...
moja devonka bardzo chętnie, muszę wypróbowaćdachowca nie zaryzykuję, bo mogłabym nie przeżyć
Chyba nie zaryzykowałabym wpakowanie żadnego z moich futer do nosidełka... Chociaż w sumie, Diesel daje się zakładać na szyję jak wielki, futrzasty kołnierz, może i mietka by przeżył (a ja razem z nim)
Gdzieś tu na forum widziałam kiedyś czyjeś zdjęcie z kotką w elastyku...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Ja kiedyś bardzo dawno temu nosiłam kocie maluszki, nie w nosidełku tylko w kapturze (bluza była nałożona tyłem na przód)-babcia miała taka wredna kotkę, 2 tygodniowe kociaczki zostawiała w dzień, przychodziła tylko na noc,a one bidulki marzły wiec ja je nosiłam.
Teraz u teściów jest taki kocisko,który tez daje się nosić, co Natala z nim wyrabia,już był noszony w torbach ,pudełkach plastikowych, w kołysce-nosidełku dla lalek. Natala pakuje np.w torbę a on zasypia-śmiejemy się ,że to jego taktyka obronna,spiacy jest mało interesujący dziecie go zostawia.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
widok piękny, mt też
tylko nie wiem, co na to kocury
choć nie jestem znawcą w temacie
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Zaniosłam mojego kota w chuście kółkowej do weterynarza. Podobało mu się, nie była to wieka wyprawa, przystanek tramwajem i kawałek piechotą. Sprawa była pilna, kot przestał jeść z tęsknoty za moim M., który leżał w szpitalu, a ja nie umiałam znaleźć klucza od garażu, gdzie były transportery. Chusta nam wtedy życia uratowała.
sometimes it's hard to be a woman - Tammy Wynette
Haha, muszę kiedyś swojego basseta zapakować w chustę..![]()
O rany Maincoon jak moja kicia, która dała nam dylaAle byłaby zachwycona siedząc w MT
![]()
ZAPRASZAM: http://puppino-handmade.blogspot.com/
WYMIANKA http://chusty.info/forum/showthread.php?t=74046
o jaaa, muszę spróbować
Szczotka lubi mieć ciasno, więc może jej się spodoba. Jak była mniejsza, to wskakiwała mi do fartuszka kuchennego (teraz już się nie mieści).
Jacuszek - 14.03.2011 i Jagódka - 7.05.2014
Doradca Noszenia ClauWi® (kurs zaawansowany)