mam synka, nie wiem jakie to ma znaczenie. przez 15 mcy to było nasze podstawowe rozwiązanie. nam przeciekało bardzo rzadko. zmieniane co 1-1,5h. tetra składana zupełnie zwyczajnie.
nigdy nie wyprasowałam ani jednej tetry przeznaczonej do zasikania![]()
mam synka, nie wiem jakie to ma znaczenie. przez 15 mcy to było nasze podstawowe rozwiązanie. nam przeciekało bardzo rzadko. zmieniane co 1-1,5h. tetra składana zupełnie zwyczajnie.
nigdy nie wyprasowałam ani jednej tetry przeznaczonej do zasikania![]()
zaczęliśmy jak miał 3mce, skończyliśmy jak miał 18.
najpierw dlatego, że byliśmy wyjazdowo-rozjazdowi i nie bardzo widziałam w tym miejsce na wielo, a potem wspaniałe ciążowe samopoczucie spowodowało, że okołoprzewijaniowa walka z aktywnym dziecięciem co 1-1,5h była ponad moją siłę. Zatem pozostaliśmy przy kieszonkach tylko i wyłącznie.
No i taki sik ponadpółtoraroczniaka to SIK![]()
Jestem jedna z nielicznych, ktorym flip nie odpowiada - jeden z gorszych otulaczy, gumowe paskudztwo
nie musisz kupowac otulacza - kladz tetre na kieszonkę - stosuję takie rozwiazanie, bo na razie nie moge uzywac welny, a nie moge sobie pozwolic na kupno kolejnych otulaczy
u nas przez większość pieluchowania sprawdził się zestaw tetra plus flip (żaden inny pulowy otulacz mi nie podszedł, do wełny też nie bardzo się przekonałam).
ale potwierdzam, że przy siku półtoraroczniaka taki zestaw może już nie dawać rady. no, ewentualnie dwulatka.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Stosowałam w domu otulacz plus tetrę -ekonomicznie
Tetrę składałam zawsze w prostokąt.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog