Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Po raz pierwszy AHG mama Radka

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Po raz pierwszy AHG mama Radka

Od listopada 2007 roku jestem mamą. Moje dziecię nie chce samo spać w dzień, więc po około 3 tygodniach zakupiłam bebelulu i jestem bardzo zadowolona mały od razu w niej zasypia. Chodzę tak nawet po sklepach. Podoba mi się takie noszenie dziecka. Uważam, że na początek bebelulu jest dobre, bo łatwo i szybko włożyć w nie dziecko, przestraszyły mnie te metry materiału, któore trzeba wokół siebie omotać i ryczące dziecko w oczekiwaniu na przytulenie.
    Teraz jednak wydaje mi się, że dorosłam do czegoś więcej niż bebelulu i chciałabym kupić jakąś wiązankę, ale ich jest tyle, że nie wiem na co się zdecydować!! POMÓŻCIE

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Witaj!

Wybor nie jest latwy bo wszystkie chusty kusza.
    Najlepiej bedzie jezeli sie wybierzesz na spotkanie do np. Sw. Anny i bedziesz miala wtedy okazje pomacac przerozne chusty i poznac przemile chustomamy.

Spotkania sie odbywaja co czwartek. Wiecej tutaj: http://www.chusty.info/forum/viewforum. ... 0c2a80f0ba
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustofanka
    Miejscowość
    Krakow

Domyślnie

Witaj!
    Ja też zachęcam żebyś wybrała sie na spotkanie, popróbujesz, podotykasz. Tak łatwiej się zdecydować
    Mateusz 22.12.2004, Szymon 10.09.2006

www.podaegi.pl

Chustomanka Awatar marta
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Witaj, witaj!

Na początek wybieraj chustę kierując się kolorem Chyba wszystkie tak zaczynałyśmy
    Marta, mama Zosi, Ignasia, Tosi i Jasia. http://oppamama.blogspot.com

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dzięki dziewczyny, myślę że na początek skuszę się na nati ontario standard, a potem zobaczymy. Bardzo mi się mei tai podoba ale różnie o nim piszą, no i mały jest za mały. A na spotkanie chętnie się wybiorę, może za tydzień. Dziś byliśmy u lekarza!!

Uprawnienia umieszczania postów