Spoko, ale Google nie wyszuka w podforach zamkniętych, jak np MNK. Wyszuka tylko w tych działach, które są widoczne bez zalogowania - co w wypadku punktów reputacji starcza, ale za najciekawszymi tematami trzeba trochę poszperać![]()
Spoko, ale Google nie wyszuka w podforach zamkniętych, jak np MNK. Wyszuka tylko w tych działach, które są widoczne bez zalogowania - co w wypadku punktów reputacji starcza, ale za najciekawszymi tematami trzeba trochę poszperać![]()
LM, też fajna metoda![]()
sama z googla korzystam nałogowo, żeby wyszukać tematy, które zostały już usunięte (np. z działu sprzedażowego - google robi co jakiś czas kopie i przechowuje pół roku) - nie zawsze da się znaleźć, ale czasem tak
2 + 7 (2005-2018)
Patrząc na aktywność w wątkach/powstawanie nowych wątków, to najciekawsze rzeczy są w podforum "O wszystkim..." - brak wyszukiwania TAM to już duuuuża strata
Swoją drogą to jestem ciekawa, jaka byłaby potrzebna operacja, żeby naprawić naszego Szukaja![]()
Przeczytałam tytuł i się zaciekawiłam o jaką "repuację" chodzi. Zanim otworzyłam pomyślałam: pewnie "repasacji" miało być - może ktoś ma dziurę w chuście i...
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
a wiecie, że teraz jak się wejdzie w Ustawienia, to na głównej stronie Ustawień, pod wątkami subskrybowanymi jest lista ostatnio otrzymanych punktów reputacji i za jaki post?Tylko jeszcze nadal nie wiadomo, komu podziękować
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny