Pokaż wyniki od 1 do 20 z 42

Wątek: Punkty repuacji

Mieszany widok

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Spoko, ale Google nie wyszuka w podforach zamkniętych, jak np MNK. Wyszuka tylko w tych działach, które są widoczne bez zalogowania - co w wypadku punktów reputacji starcza, ale za najciekawszymi tematami trzeba trochę poszperać

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

LM, też fajna metoda
    sama z googla korzystam nałogowo, żeby wyszukać tematy, które zostały już usunięte (np. z działu sprzedażowego - google robi co jakiś czas kopie i przechowuje pół roku) - nie zawsze da się znaleźć, ale czasem tak
    2 + 7 (2005-2018)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    Spoko, ale Google nie wyszuka w podforach zamkniętych, jak np MNK. Wyszuka tylko w tych działach, które są widoczne bez zalogowania - co w wypadku punktów reputacji starcza, ale za najciekawszymi tematami trzeba trochę poszperać
    Racja.
    Zależy czego szukamy. Ja raczej tematów z podforów zamkniętych nie szukam, więc ta metoda sprawdza mi się idealnie
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Patrząc na aktywność w wątkach/powstawanie nowych wątków, to najciekawsze rzeczy są w podforum "O wszystkim..." - brak wyszukiwania TAM to już duuuuża strata

Swoją drogą to jestem ciekawa, jaka byłaby potrzebna operacja, żeby naprawić naszego Szukaja

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Swoją drogą to jestem ciekawa, jaka byłaby potrzebna operacja, żeby naprawić naszego Szukaja
    neurochirurgiczna

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Przeczytałam tytuł i się zaciekawiłam o jaką "repuację" chodzi. Zanim otworzyłam pomyślałam: pewnie "repasacji" miało być - może ktoś ma dziurę w chuście i...

Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoholiczka Awatar Tola_zet
    Miejscowość
    LDZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Przeczytałam tytuł i się zaciekawiłam o jaką "repuację" chodzi. Zanim otworzyłam pomyślałam: pewnie "repasacji" miało być - może ktoś ma dziurę w chuście i...

ten temat to zmyłka dla szukaja - żeby nie znalazł

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

a wiecie, że teraz jak się wejdzie w Ustawienia, to na głównej stronie Ustawień, pod wątkami subskrybowanymi jest lista ostatnio otrzymanych punktów reputacji i za jaki post? Tylko jeszcze nadal nie wiadomo, komu podziękować
    2 + 7 (2005-2018)

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

zapytam męża - programisty, on kiedyś tworzył programy do tworzenia for, ale czy na vBulletin się zna to nie wiem.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Uprawnienia umieszczania postów