przyjaciółka chce kupić wełnianą chustę, będzie w niej nosić okruszka 2-miesięcznego.
poradźcie, które z dostępnych (czyli stosunkowo łatwych do znalezienia) wełenek nie gryzą? oprócz kaszmirków didkowych?
przyjaciółka chce kupić wełnianą chustę, będzie w niej nosić okruszka 2-miesięcznego.
poradźcie, które z dostępnych (czyli stosunkowo łatwych do znalezienia) wełenek nie gryzą? oprócz kaszmirków didkowych?
kaszmirki natkowe
Mam japana i nie gryzie nic a nic.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Wełny Nati (starsze paski są w miarę dostępne), Teviot.
Generalnie Natki uchodza za niegryzace, a Didki za gryzace. Indio kupfer faktycznie b. delikatny. Tylko tragicznie nie nośny. Wrzynał mi sie w ramiona przy 4 miesięczniaku, wiec się go szybko pozbyłam.
Paski Nati, kaszmiry Didka, jak alpaka to nie wiem...
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Melduję, że alpakowe rybki nie gryzą![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
A Savanna?
Jacuś 23.04.2011
Martynka 21.09.1998
mnie wszystko gryzło poza kaszmirem naturem i wełenkami nati![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
mnie nie gryzło nic na razie, ale aare miało takie włoski, które wg mnie mogły gryźć. Katja już taka nie jest i wcale nie gryzie. Nati miasteczko kaszmir, grecja wełniana, stendhal alpaka nie gryzą mnie wcale. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie nawet, żeby grecja mogła gryźć. Natomiast alpaka - zależy od osoby, tak mi sie wydaje
2 + 7 (2005-2018)