No ogolnie wg komentarzy na FB to amatorow znalazlGusta sa rozne i podejrzewam cokolwiek Nati nie wypusci (no moze oprocz pasiakow), zawsze znajdzie popyt, jezeli tylko beda to chusty w takich ilosciach jak dotychczas
![]()
No ogolnie wg komentarzy na FB to amatorow znalazlGusta sa rozne i podejrzewam cokolwiek Nati nie wypusci (no moze oprocz pasiakow), zawsze znajdzie popyt, jezeli tylko beda to chusty w takich ilosciach jak dotychczas
![]()
Marcel 3 lata
Mi tam jakoś ostatnie natki w ogóle nie leżą i dobrze bo przynajmniej portfel nie cierpi![]()
Bianka 04-09-2010
Niemąż obejrzał i stwierdził, że jeśli chodzi o wzór to widzi konkurencję dla safari didka![]()
Obejrzałam ja dzisiaj dokładnie, łoo matko jeleń na rykowisku
wiecie, że jak patrzę na ten wzór, to zaczynam rozumieć nati, że nie są w stanie przewidzieć, co się będzie podobałoIMO kategoria balonów - wzór przeładowany, tandetny (w moim odczuciu), no, takie jelenie na rykowisku - a się sprzedał na pniu, jak rozumiem...
kompletnie niepojęte dla mnie
![]()
2 + 7 (2005-2018)
co to znaczy "mini" limit? Tzn. będzie ich dużo czy mało?![]()
2 + 7 (2005-2018)
albo po jednej sztuce z koloru
szczęscie że nie mój wzór, bo ten winny kolor piękny
2 + 7 (2005-2018)
ale to bedzie mini limit lasu
czy lip???
a, to i to, kumam
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
mini limit to limitek czy limicątko
to co, obstawiamy?
jedna chusta, czy po jednej z rozmiaruplus kolkowa?
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
kaszmir+len?
było takie coś już kiedyś?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Zabieg marketingowy, samo LIMIT już nie działa![]()
wow!
chciałam upolować las
nawet szukaj znalazł 1 szt. w okazjach cenowych rozm. 6, ale nie zdąrzyłam potwierdzić, bo już brak w magazynie :/
ciekawe ile ich było
no co Ty, wlasnie kupilam
edit: limit MINI było podstawa do ceny MAXI![]()