czy to nie sa winne jaskóły kolorystycznie??
No i mamy w koncu wykrakane jelenie na rykowisku....
Sa rozne gusta, jak dla mnie to szczyt bezguscia z tym pasnikiem, ale gustow i smakow nie powinno sie dyskutowac
Moj portfel mowi "tenk juuu"![]()
Marcel 3 lata
trochę to zajęło, zanim się zorientowałam, że wątek zatytułowany las dotyczy chust..
Kolor przepiękny, chyba rzeczywiście jaskółkowy, ale te jelonki i sówki i zajączki i co tam jeszcze, za dużo tego wszystkiego i jakoś tematyka leśna też nie moja.
Suma, sumarum popieram przedmówczynię: o gustach się nie dyskutuje![]()
Paśnik rozożył mnie na łopatki![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Piekny wzor! Zupelnie moj klimat, swietne byly by w zieleni wojskowej, bo kolor w ogole nie w temat , rozumiem ze akurat sezon na jelenia jest, ale pierwsze skojarzenie mialam "farba znaczy krew".
W zieleni cudna dla faceta by tez byla
wzró bardzo...M. tak uwaza
dla mnie ok
kolor jak to winy to piekny![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
jeleń na rykowisku... fuj![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Tam chyba przy trzecim czy czwartym zdjeciu porzadnego rogacza widac...
Marcel 3 lata
Tylko w ramki oprawić...
A ktoś z "naszych" przyznaje się do wzoru?
Nie wiem, komu gratulować...![]()
ej tam, czepiacie się - chociaż nie kupię, to mi się podoba, ale w rodzinie są myśliwi... Kolor uważam że jest całkiem ok do tej chusty, chociaż zieleń byłaby bez porównania lepsza - może chodzi o to, że na zielonym leśnym ubraniu ta czerwień będzie dobrze wyglądać, a zielona by się zlała. Chusta dla leśnika![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)