nie wiem, czy wolno coś takiego zamieszczać, (jeśli nie proszę o skasowanie posta) ale zrobiłam małe podsumowanie wątku - wybrałam najczęściej powtarzające się tytuły i takie, które akurat mnie najbardziej przypadły do gustu, już widzę, że lista powinna zostać uzupełnionahttp://agajagalubi.blogspot.com/2013...-dla.html#more

Odpowiedz z cytatem

)

Co mam wyrzucić??? Mam w koszyku książki (nie wszystkie) z serii o Maksie, o Eli, o Miffy, piosenki z wydawnictwa Muchomor, "Bardzo głodną gąsienicę", "Babo...", "Binta...", "Lalo...", "Jest tam kto?", "A dlaczego?", "Gdzie idziemy?", "Wymyśl coś"...
Maksów mieliśmy kilka, ale mnie się podobał tylko Wózek maksa, Babo i kolejne zaczęliśmy około roku dopiero. Gąsiennica bez rewelacji - nie chwyciła, Miffy oraz Ela i Olek były ukochane, piosenki Muchomora dotychczas do nich wracamy, z zakamarkowych tekturek tylko Jest tam kto nas powaliło - reszta nie. Piękne są 2 książeczki Kolory i Zwierzęta nie pamiętam wydawnictwa - wycinanki to są. Jakieś dotykanki ostatnio olesiejuk wydał - ale my już za duzi. Ela to później.