Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Wiele się jeszcze muszę nauczyć. Karusku, szacunNastępnym razem będę wiedziała co robić
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Najciemniej pod latarnią, co?
Ola mi napisała że jest różnica miedzy v1 i v2, ale w sumie widoczna jak sie widzi na raz obie
v1 ma biała nitke i jest bardziej niebieskie
v2 nitka beżowa i bardziej morska bawełna a kolory jakby rozmyte. obie piękne
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Sa sa saDzis kurier przyniosl
Dosc cienkie, bardziej przez nie widac niz przez pawie moje
Ale takie szorstkie fajne
Wlasnie sie piora
I maz mnie nie zabil - uff
Karusku - gratki, fajnie ze Ci tez sie tak udalo. To tylko dowod ze trzeba wierzyc w cudai mailowac bezposrednio do Didka nawet jak juz nie ma niby szans
![]()
moje będą UPSem we wtorek![]()
muszę coś sprzedać
AniaMK, no właśnie po Twoim poście pomyślałam, że w sumie spróbuję, pewnie bez szans, ale co mi tam![]()
2 + 7 (2005-2018)
Pelno szczesliwych zakonczen w tym watkusuper!!
Marcel 3 lata
Bój to nasz nieostatni. Mam nadzieję, że rozczarowania w finale nie będzie. Bo wiecie, walka walką, trofeum widziane z daleka mami, a gdy już w ręce trafi... No, zobaczymy.
ostatnio się tak emocjonowałam u didka antracytem, a nim się nie zawiodłam
mam nadzieję, ze wróci jeszcze do mnie![]()
2 + 7 (2005-2018)
Tez napisalam do didka i to dzisiaj i mi odpisali, ze maja 6 i 7, jesli chce. Tak sobie mysle, ze skoro tyle ich maja w zapasie to czemu nie wystawia w sklepie?
A. 02.2010, T. 06.2012
Uj, Karusku, przywołałaś złowrogie dla mnie słowo "antracyt". Ja antracytem miałam pod górkę, bardziej niż jakąkolwiek inną chustą. Chodziłam wokół niego, węszyłam, rozpytywałam, zdobyłam i... nie pokochałam, mówiąc delikatnie. Poooooszedł. Za wodę![]()
A teraz wyszedl Pfau z konopia. Padlam.Petrol idzie na serio w odstawke!
Marcel 3 lata
Też padłam. Ale kontrolnieChciałabym, ale i boję się. Z wspomnianym antracytem była u mnie bura wtopa. Z pawiami mogłoby być podobnie
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
dziewczyny - tak Was podczytuję i cieszę się, że udało się z petrolowymi konopkami - niech Was tak cieszą, jak mnie mój antracyt!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)