Tak omamisz laski, ze cenę spekulacyjną wywindujesz jak zechcesz![]()
Tak omamisz laski, ze cenę spekulacyjną wywindujesz jak zechcesz![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
he he he
srututu tutu![]()
Marcel 3 lata
a grass jest gorszy? (z zieleniami jestem na bakier, ale to chyba też konopie?), czy odcień nieodpowiedni?
2 + 7 (2005-2018)
To tez konopie zdaje sie, ale jesli moge wybrzydzac - tfuuu jaki brzydki kolor!
Marcel 3 lata
pięknekolor idealnie mój
![]()
.... pacze i pacze na te zdjecia i ono sie za bardzo mieni jak na moj buraczany gust. Juz wisi za straszne pieniadze zagramanica![]()
Marcel 3 lata
Eeee pewnie sobie jeszcze dlugo powisza, bo cene walnelam zaporowaAle tym samym mam czas, by sie zastanowic, czy mi sie w koncu podobaja, czy nie - a najwazniejsze, czy bede po ten kolor siegac ze stosu, wychodzac na spacer
![]()
Marcel 3 lata
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
dostałam fakturę!!!!!!!!!!!!!!! Będę miała petrolkowe konopki!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
2 + 7 (2005-2018)
a skąd Ty tę fakture dostałaś
Wiecie co, tak sobie myślę, że jakby headhunterzy posiedzieli troche na naszym forum to dużooo perełek by wyłapaliSiedzi taka matka przed komputerem, dzieci ogarniete, obiad sie gotuje a ta jeszcze do tego troche poklikała i zdobyła coś co jest nie do zdobycia ( bo kupno za 250e to zakup a nie zdobycie
) Zawsze twierdziłam, że matki logistykę i przedsiębiorczość maja w małym paluszku
![]()
od Didka bezpośrednio, się odważyłam
wciągnęli mnie na listę rezerwową i dziś dostałam fakturkę do zapłacenia i info że trzymają dla mnie 6 do 13.03![]()
(też nie wierzyłam, że się uda, tylko dla spokojnosci napisałam, bo piękne te konopki, a za 200/250 euro to nie mój pułap![]()
2 + 7 (2005-2018)
Karusku a długo czekałaś od ichniejszej prośby o adres, preferowany rozmiar i metodę płatności?
Bo tak się zastanawiam, gdzie na tej liście mogę być i czy są szanse...
pierwszego maila pisałam w zeszłą sobotę, a we wtorek albo środę drugiego, po którym dostałam obietnicę wciągnięcia na listę rezerwową (po tym drugim mailu prosili o rozmiar i resztę danych).
Powodzenia!![]()
2 + 7 (2005-2018)