To ja poproszę didynatimikroilość- robimy jakieś wstępne zamówienie czy choćby projekt?
Jakie piękne indio!!!! Teraz już jestem ugotowana-petrolowe cudo
Chyba po raz pierwszy idę płakać![]()
Tina Hoffmann pisała mi kiedyś, że tylko raz utkali chustę na narodowe zamówienie - na estoński rynek, ale być może źle zrozumiała wtedy moje pytaniezadane zresztą tuż po premierze Indio Rose.
ja się chętnie podepnę pod takie zamówienie, o ile to będzie konopne... Indio Petrolaaaach.
buuuuu....kcem takiego indiacza! Miłuję konopie, kolor śliczny![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Iiiii...nie wierzę. Już kiedyś temat był limita forumowego i jak doszło do konkretnych ustaleń,to się nikt nie mógł zgodzić tak, żeby odpowiednia ilość osób wyszła.![]()
Ladny! Dziwne jest to, ze im bardziej chusta jest nie dostepna, tym bardziej chce sie ja miec. Z checia bym ja wymacala![]()
Marcel 3 lata
W tym akurat przypadku niedostępność, dla mnie, nie ma nic do rzeczy. Po pierwsze konopie, po drugie turkus, po trzecie indiacz. Ja to się tylko dziwię Didkom, że piękne chusty robią w megalimitowanych ilościach, a łatwo kupić brzydala. Czy oni naprawdę nie chcą więcej zarobić, czy może boją się, że jakby każdy miał takie np. Eibe(że i ładne i nośne), to inne chusty by się nie sprzedawały(lub bardzo słabo)...
Także bym chciała. To by było coś!
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
To co, jaki limit forumowy sobie zyczymy?![]()
Marcel 3 lata