Wg mnie len i i konopie mają takie artefakty.
Trzeba sobie zdawać z tego sprawę. W konopiach nawet takie mini drewienka się trafiają
(co innego pogubione wątki, czy zaciągnięcia, to nie jest normalne, ale na Twoich fotach tego nie ma)
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Asieńko, lny/konopie tak mają. Zresztą to fajne jest, takie surowe trochę, z charakteremPondo dobrze prawi. Ja z antracyta siano wyskubywałam
Moje konopki dziś dotarłyWydobyliśmy z P. pudło z koperty, patrzymy na zamknięte. "Jak obstawiasz, będą niebieskie czy zielone?" - pytam. "Niebieskie" - mówi P. Chwila napięcia, otwieramy pudło. "Niebieskie!" krzyczę, a P. w tym samym momencie "Zielone!"
![]()
Czyli po prostu petrol
Niebieskie są. I tej wersji będę się trzymała. Zamotać, obfocić dziś nie zdążyłam, ale jutro też jest dzień![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Ok, dzięki
Antracyta nie udało mi się dorwać, a wcześniej konopek nie miałam, więc wolałam się upewnić
No i ja znalazłam trochę takiego jakby sianka czy drewienekW sumie to konopie, to może nie wyrzucac tego?
Co do koloru to sama nie wiem, czy to niebieski czy zielony, a jeszcze ten połysk... no nie pomaga, nie pomaga.....
ale i tak szmatka super![]()
Zuzanka 19.06.2011r.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
zapomniałam w końcu zważyćobiecuję jutro
baaaardzo mi się podobają, ale sztywneech, znowu trzeba sobie warkoczyki chustowe przypomnieć
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
SąŁadne, choć mogły być ciut jaśniejsze i bardziej petrolowe
Według mnie są ciemno niebieskie.
Moje ważą 805g i mierzą 4,95cm czyli przed praniem wychodzi 232g/m2.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
wreszcie zważyłam i prawei 900 mi wyszło dla 6 (ale nie mam elektronicznej wagi, więc na pewno średnio dokładna)
prać/nie prać? I tak noworodka w nie nie zapakuję, tylko będą na później...![]()
2 + 7 (2005-2018)
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Czyli zink konopki petrolowe dwa bratanki? Moich nie porównam wagowo, bo rozmiary różne. Od rana zdjęcia konopkom robić próbuję przy różnych nastawieniach aparatu i w różnym świetle. Nie udaje mi się koloru uchwycić![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
moze glupie pytanie, jak tak to sprowadzcie mnie na ziemie. czy bylby ktos chetny na wymiane jubileuszowe pawie 5 na petrolka 5?
wrzuć to pytanie tu: http://chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=106
2 + 7 (2005-2018)